Bakan Özer'den 'çifte yemek' müjdesi

Bakan Özer

Bakan Özer'den 'çifte yemek' müjdesi

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 6 Şubat'tan itibaren okul öncesi eğitimdeki tüm okullarda 'ücretsiz yemek uygulamasının başlayacağını açıkladı.

ANKARA (İGFA) - Bilim ve sanat merkezlerinde yapay zekâ atölyeleri yapılması için Millî Eğitim Bakanlığı ve Vakıfbank arasında iş birliği protokolü töreninde konuşan Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, çifte müjde verdi.

2022-2023 eğitim öğretim yılının ikinci döneminden itibaren okul öncesi eğitimdeki tüm okullarda ücretsiz yemek verileceğini açıklayan Bakan Özer, taşımalı eğitimden yararlanan öğrencilerin devam ettiği ve pansiyonu bulunan okullardaki tüm öğrencilerin de ücretsiz yemek imkânından yararlanacaklarını kaydetti.

Bakan Özer, "Dolayısıyla bu adımlarla 1.8 milyonu 5 milyonun üzerine çıkaracağız." diye konuştu. Özer yapay zekâ atölyelerinin kurulumu için imza töreni gerçekleştirilen ve özel yetenekli öğrencilerin devam ettiği bilim ve sanat merkezlerinin de 2023 yılında tüm ilçelere yaygınlaştırılacağını söyledi.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: bakan özer'den 'çifte yemek' müjdesi

Türk Ticaret Bankası ihracatçılar için yeniden sahada

Külliye'den ilk 5G uygulaması hayata geçti

Sağlık turizminde kayıt dışılık alarmı! Kayıt dışılık 1,6 milyar dolara ulaştı

Yeneroğlu: Cezaevi politikaları 'doldur-boşalt' döngüsünden kurtulmalı

Trafik güvenliği için kültür ve teknoloji şart

Yeşilay Münazara Turnuvasında Bursa rüzgârı!

23 yılda 430 yeni tünel!

Engelsiz Film Festivali'nde 13 ülkeden 15 film yarışacak

“Sağlıklı Bir Fikrim Var” Projesi'ne başvurular açıldı

Vodafone Vakfı’ndan gençlere yapay zekâ hamlesi

KAGİDER'den kadın girişimcilere güçlü destek

İstanbul Beylikdüzü baharı Hıdırellez ile karşıladı

İstanbul'da Kocaeli Şehir Tiyatroları rüzgârı esti

Bahar Aksu için Şişli’de öfkeli eylem!

TÜMGİŞ'ten Mersin çıkarması