Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı

Bakan Şimşek

Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in söylediği öne sürülen "1,5 yıllık çok zor bir süreç bizi bekliyor" iddiasının dezenformasyondan ibaret olduğu kaydedildi.

ANKARA (İGFA) - İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in kullandığı iddia edilen ifadelerle ilgili açıklama yaptı.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılan, "Bakan Şimşek, ‘1,5 yıllık çok zor bir süreç bizi bekliyor’ dedi" iddiası doğru değildir. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, güncel herhangi bir açıklamasında böyle bir ifade kullanmamıştır. "Bakan Şimşek'in açıklaması" iddiasıyla yapılan paylaşımlar dezenformasyondur. X platformunda bot hesaplar aracılığıyla dolaşıma sokulan bahse konu iddiaların hiçbir dayanağı bulunmamaktadır. Seçim öncesi kamuoyunda paniğe yol açmak saikiyle yürütülen bu tür dezenformasyon kampanyalarına itibar etmeyiniz" ifadeleri kullanıldı.


Haber Kaynak : İGFA

Ev tekstilinin küresel buluşması HOMETEX 2025 dünyayı buluşturdu

Bakü Fashion Week'te tüm gücüyle 'siyah' sahnede!

Başkan Er, 7. Malatya Yapı Dekorasyon fuar alanında incelemelerde bulundu

Borsa İstanbul Kız Meslek Lisesi Futsal İl Şampiyonu oldu

Bel ve kas ağrılarını tetikleyen nedenlere dikkat !

Konya Karatay’da geleneksel dostluk ve kardeşlik turnuvaları sona erdi

Bursa, Yeşilay münazara turnuvasında zirvede!

Marmara Denizi'nde sıkı denetim!

İshak Paşa vefatının 538. yılında anılacak

TransAnatolia’nın yarış ruhu festival coşkusuyla birleşti

İstanbul Bakırköylü sporcular “Gençlik Şenliği” turnuvasına katıldı

İstanbul Beylikdüzü'nde çevre seferberliği!

Mardin’de okullar arası sanat buluşması

Milli bisikletçiler 'Balkan' hazırlığında

maNga, Erdek’te 19 Mayıs coşkusunu dinleyici rekoruyla taçlandırdı!