Bakan Tekin, dönem sonu faaliyet etkinliklerine katıldı

Bakan Tekin, dönem sonu faaliyet etkinliklerine katıldı

Bakan Tekin, dönem sonu faaliyet etkinliklerine katıldı

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Ümitköy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret ederek okullarda yarıyıl tatilinden önceki son haftada düzenlenen "dönem sonu faaliyet haftası" kapsamında öğrencilerin gerçekleştirdiği etkinliklere katıldı.

ANKARA (İGFA) - Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, gerçekleştirdiği okul ziyaretleri kapsamında bugün Ümitköy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret etti.

Okulda öğrenci ve öğretmenler tarafından çiçeklerle karşılanan Bakan Tekin, karne öncesi son haftada gerçekleştirilen "dönem sonu faaliyet haftası" kapsamında öğrencilerin düzenlediği etkinliklere katıldı.

İlk olarak drama atölyesinde "kalem" kelimesinden yola çıkarak öğrencilerle kelime oyunu oynayan Bakan Tekin, onlarla fikir alışverişinde bulundu.

Bakan Yusuf Tekin, daha sonra kodlama atölyesini ziyaret ederek TEKNOFEST'te derece alan İHA (drone) ve hidroponik tarım projelerini inceledi.

Sınıf ziyaretlerinin ardından okulun öğretmenler odasında meslektaşlarıyla bir araya gelen Tekin, kendilerine tek tek söz vererek görüş ve önerilerini dinledi, not aldı.


Haber Kaynak : İGFA

Prof. Dr. Ümit Özdağ'dan mücadeleye devam mesajı: Nerede kalmıştık?

LÖSEV’in kahraman çocukları karne sevinci yaşadı

Ümit Özdağ'a hapis cezası ve tahliye kararı!

Tüketici Ürünleri Sektörü'nden son durum raporu: İnovasyonla büyüme çağrısı

Gazi Koşusu’na özel film ve yeni iş birliği tanıtıldı!

Gayrimenkulün finansal yol haritası Ankara’da çizildi

Mobil numara taşımada lider operatör

Bursa’da sağlıkta dijital dönüşüm... Karmaşık gerçeklik eğitimi başladı

İBB ders atölyelerinde başvurular başladı

Dr. Ağca İsrail’in İran’a yönelik saldırılarını yorumladı: İsrail'in hedefi rejim değil, nükleer program

İYİ Parti Mardin: İslam Devletleri İsrail zulmüne karşı birlik olmalı!

Önce gülümse sonra ‘Şutla’

Sessiz kalp krizine dikkat! Belirtiler grip sanılabilir!

5 ton çöp toplandı, güneş enerjisi kullanımı arttı

Tuğba Özay’dan “Kafes”e etkileyici klip