Başkan Alemdar’dan Ankara’da 4 önemli ziyaret

Başkan Alemdar’dan Ankara’da 4 önemli ziyaret

Başkan Alemdar’dan Ankara’da 4 önemli ziyaret

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı için gittiği Ankara’da önemli temaslarda bulundu.

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısı için hareket ettiği Ankara’da çeşitli temaslarda bulundu.

4 KRİTİK TEMAS

Başkan Alemdar, Ankara’da Dışişleri Bakan Yardımcılığı görevine kısa süre önce atanan Prof. Dr. Burhanettin Duran, Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Kardan, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Başkan Vekili görevine getirilen Halil İbrahim Balcı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz’u ziyaret etti. Sakarya’nın sorunlarını, planlarını, gelecek için hazırlanan projelerini anlatan Başkan Alemdar, şehrin öncelikli ihtiyaçlarını dile getirdi.

“SAKARYA’NIN BEKLENTİLERİNİ BİLİYORUZ”

Ziyaretlere ilişkin konuşan Alemdar, şehrin beklentilerini çok iyi bildiklerini ve talepleri ileterek gerekli adımların atılacağını ifade ederek şöyle dedi: “Bugün AK Parti’mizin Genişletilmiş İl Başkanları toplantısı için Ankara’ya geldik. Toplantı öncesi çeşitli ziyaretlerde bulanarak şehrimizin gelişmesi için görüş alışverişinde bulunduk. Şehrin beklentilerini biliyoruz. Sakarya’nın yarınlarını ortak akıl ve istişare kültürüyle inşa edeceğiz. Bu istişarelerimizi şehrimizin geleceği için sürdüreceğiz. Her zaman olduğu gibi yine fikir birliğiyle geleceğe emin adımlarla yürüyeceğiz. Şehrin beklentilerini biliyoruz.” dedi.

Başkan Alemdar, daha sonra Sakarya heyetiyle birlikte Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı.


Haber Kaynak : İGFA

Keşanlı babanın çığlığı duyuldu... Sağlık giderlerini Bakanlık karşılayacak

İstanbul Çekmeköy’de sünger fabrikası yandı

Ceviz gibi Omega-3 kaynakları, çocuk ve ergenlerde beyin gelişimiyle ilişkilendirildi

İstanbul'da su tasarrufu çağrısı!

Sıcak hava dalgasında çocuklarda klimaya dikkat!

Doğu Karadeniz’de VİRA projesi kültürel iş birliğini güçlendiriyor

TBMM Başkanı Kurtulmuş İsviçre'de

İstanbul Beylikdüzü'nde 'kariyer' ilgisi

Avrupa’da Türk Bayrağı’nı dalgalandıran Sakaryalı Hüdanur’a anlamlı destek

İSTAHED: MHRS'deki yeni uygulama sevk zinciri değil

İstanbul Anadolu Yakası'nda LÖSEV pikniği

Microsoft’tan karbon nötr konsol hamlesi

ALS hastalığında erken tanı önemli

Diz sağlığınızı korumak için 6 kritik kural!

Konya Karataylı Şahin Avrupa İkincisi oldu