Başkan Er, 7. Malatya Yapı Dekorasyon fuar alanında incelemelerde bulundu

Başkan Er, 7. Malatya Yapı Dekorasyon fuar alanında incelemelerde bulundu

Başkan Er, 7. Malatya Yapı Dekorasyon fuar alanında incelemelerde bulundu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 7. Malatya Yapı Dekorasyon Fuarının yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.

MALATYA (İGFA) - Bu yıl 7’ncisi düzenlenen Malatya Yapı Dekorasyon Fuarı, 21-25 Mayıs tarihlerinde ziyaretçilerine kapılarını açıyor. Fuar Malatya, İstanbul, Ankara, Tokat, Elazığ ve çevre illerden katılan üretici ve bayii firmalara ürünlerini sergileme ve doğrudan satış yapma imkânı sunuyor. 7. Malatya Yapı Dekorasyon Fuarı'nda, toplamda 3.054 metrekarelik alanda, 25 üretici ve 22 bayii olmak üzere 47 firma yer alıyor.

Mişmiş Park Fuar Alanı’nda gerçekleştirecek olan fuarın hazırlıklarını yerinde inceleyen Başkan Er, çalışmaların tamamlandığını belirterek, Malatyalıları fuara davet etti.

Fuar alanında yaptığı incelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Er, “Orduzu Mişmiş Park alanında Fuar Merkezimizde, 7. Malatya Yapı Dekorasyon Fuarımız var ve 21 Mayıs Çarşamba günü saat 14.00’te de açılışını yapacağız. Bütün Malatyalı hemşehrilerimi fuarımıza davet ediyorum. Bu yıl, 7 yıldır yapılmayan Yapı Dekorasyon Fuarımızın 7’ncisini düzenleyeceğiz Pandemi, deprem derken fuara ara verilmiş. Bizlerde Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak hem yaşanan pandemi hem de depremlerin etkisinden çıkmak ve normalleşmek adına birtakım etkinlikler düzenliyoruz. Bildiğiniz üzere geçen sene Kitap Fuarı, Kayısı Festivalimizi yapmıştık. Bu yılda Yapı Dekorasyon Fuarımızı düzenliyoruz. Bu amaç doğrultusunda gerekli hazırlıklarımız tamamlandı ve 7. Malatya Yapı Dekorasyon Fuarımıza tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.


Haber Kaynak : İGFA

Odunpazarı'nda Çifte Festival: Cam ve Lületaşı Dünyaya Tanıtılıyor

Kayseri'de Yeni Balon Tenis Kortları Hizmete Açıldı

KAYMEK ve Talas Halk Eğitim'den ücretsiz KPSS kursu

Yomra Belediye Başkanı Bıyık, Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı'na Katıldı

Huzur ve Kardeşlik Buluşmaları Projesi Devam Ediyor

Diyarbakır'da Öğrencilere Afet Farkındalık Eğitimi Verildi

Gümrük Muhafaza Ekipleri 288 Milyon TL Değerinde Lüks Araçlara El Koydu

Meram Belediyesi'nin Dijital Projeleri Konferansta İlgi Odağı Oldu

Sahil Güvenlik Öğrencilere Denizcilik Kültürünü Aşılıyor

Tepebaşı Belediyesi'nin Eserleri ArtNouva Sanat Fuarı'nda Sanatseverlerle Buluştu

Yeşilyurt Belediyesi Küçükbaş Hayvan Yetiştiricilerine 50 Ton Arpa Desteği Sağladı

Trabzon Turizm Master Planı Toplantısı Gerçekleştirildi

Eskişehir'de 'Park Et Devam Et' uygulaması Adliye Otoparkı'nda başladı

Ardahan Belediyesi'nde SECAP Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi

Bursa'da Öğrencilere Mobil Trafik Eğitimi Verildi