Başkan İmamoğlu Küçükçekmece'de STK'larla buluştu

Başkan İmamoğlu Küçükçekmece

Başkan İmamoğlu Küçükçekmece'de STK'larla buluştu

Türkiye Belediyeler Birliği ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Küçükçekmece’de faaliyet gösteren Oda, Sivil Toplum Kuruluşu ve sendika temsilcileriyle bir araya geldi.

İSTANBUL (İGFA) - Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Salı mesaisini Küçükçekmece’de sürdürdü.

Küçükçekmece esnafını ziyaret eden, bereketli kazançlar dileyen İmamoğlu ardından Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi’nin ev sahipliğinde aralarında Oda, Sivil Toplum Kuruluşu ve sendika temsilcilerinin olduğu katılımcılarla bir araya geldi.

Küçükçekmece Cennet Kültür Merkezi’ndeki programda katılımcılara hitap eden İmamoğlu, STK temsilcilerine hitabında hukuk ve demokrasi  mesajları verdi.

“Ne olursa olsun sandıkta eşitleniriz" diyen Başkan İmamoğlu, "Herkesin bir oyu vardır. Ve ben dedim ki vatandaş beğendiğini seçer, beğenmediğini gönderir. Gelmesini kendine hak gören, gitmesini de kendine hak görmelidir. Gitmemek için elli tane yol yöntem aramak sadece demokrasiye inanmamak demektir. Demokrasiyi araç olarak kullanma gayretinin bir ürünü demektir. Bizim için demokrasi bir araç değil, bizim için demokrasi bir amaçtır” diye konuştu.

Beylikdüzü- Sefaköy Metrosunun dördüncü kez yatırım programına alınmadığını anımsatan Başkan İmamoğlu, “Bu hat üzerinde 2,5-3 milyona yakın insanın faydalanacağı metroyu bile başlatmamamız için türlü türlü engellemelerin içinde olan bir anlayış. Bu iktidar buna bile engel olmayı kendine başarı kabul ediyor” dedi.

Milletin vicdanında yer bulmayan siyasetten kimseye hayır getirmeyeceğini belirten Başkan Ekrem İmamoğlu, haksızlığa karşı dik durmayı, haksızlık yapana bedeli ödetmeyi bu milletin iyi bildiğini belirterek, "Mertliği de sever. Yiğitliği de sever. Ama zorbalığı asla tahammül etmez bizim milletimiz. Bizim insanımız sadece kazananları değil bakın şerefiyle kazananları da sever, şerefiyle kaybedenleri de sever. Ona da saygı gösterir. Yeter ki sen şereflice mücadele et. Kazan ya da kaybet. Kimin malını kimden kaçırıyorsun? Milletin malı bu. Onun için şerefiyle kazananı da sever, şerefiyle kaybedeni de sever” diye konuştu.


Haber Kaynak : İGFA

Pendik'te Yüzme Şenliği ile Cumhuriyet Coşkusu

Geyve'nin Eşme ve Bayat Mahallelerine Spor Kompleksi Yapılıyor

Hamamözü'nde Gazze için yardım kermesi düzenlendi

Bağlar'da Deprem Sonrası Peyzaj Çalışmaları Tamamlandı

Kayseri'de 15 Mahalleye 213 Milyon TL'lik Yol Yatırımı İncelendi

Selçuklu Parkı'na Yeni Oyun Grupları Kuruluyor

Konya'nın Çeltik İlçesine 102 Milyon Liralık Kapalı Pazar Yeri Açıldı

Konuklu Mahallesi Şehir Yolu 30 Metre Genişliğe Ulaştı

Büyükşehir Akademi'de güz dönemi kayıtları tamamlandı

Kayseri'de 25 Milyon TL'lik Altyapı Çalışmaları Başladı

Sakarya'da Kasım Ayı Kültür Sanat Takvimi Açıklandı

Dulkadiroğlu'nda Hacı Osman Uğur Camii Hizmete Açıldı

Adalet Bakanı Tunç, Deprem Bölgesindeki Hukuki Süreçleri Değerlendirdi

Kahramanmaraş'ta 18 Ayda 8 Milyar TL'lik Yatırım Gerçekleştirildi

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Mustafakemalpaşa Mahallesi'ndeki Çalışmaları Yerinde İnceledi