Başkan Ovalıoğlu mahallelileri dinlemeye devam ediyor

Başkan Ovalıoğlu mahallelileri dinlemeye devam ediyor

Başkan Ovalıoğlu mahallelileri dinlemeye devam ediyor

Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu, ‘Evimiz Bakırköy Mahalle Buluşmaları’ kapsamında Şenlikköy ve Basınköy Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

İSTANBUL(İGFA) - Mahallelilerin sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Ovalıoğlu, mevcut sorunların çözümü ve taleplerin karşılanması için durmadan çalışacaklarını belirtti. ‘Evimiz Bakırköy Mahalle Buluşmaları’ vatandaşların sesi olmaya devam ediyor.

Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu’nun ilçeyi ortak bir akılla yönetmek için hayata geçirdiği buluşmaların beşincisi Şenlikköy ve Basınköy Mahallesi’nde düzenlendi. Buluşmada yaşadıkları sorunları gündeme getiren vatandaşlar, taleplerinden de bahsetti. Sorun ve talepleri ilk ağızdan dinleyen Başkan Ovalıoğlu, gerekli çözümlerin ve çalışmaların sağlanması için beraberindeki başkan yardımcıları ve müdürlere yönlendirmeler yaptı. Mahalleliler, yapılan yönlendirmeler ve sunulan çözüm önerileri ile sorulara cevap buldu.
 


Haber Kaynak : İGFA

Bu Cuma vizyonda yer alacak filmler belli oldu

Güneş yanığına dikkat!

105 yeni mobil göç aracı hizmette

İstanbul açık havada sporun adresi oldu

Sarıyer Kilyos atık su tünelleri kazı çalışmaları başladı

Türk savunma sanayi gücünü sergileyecek

TÜR SAY etkinliğiyle biyoçeşitlilik haritası çıkarıldı

Bursalı sanatseverler 9. Çalı Köy Filmleri Festivali’nde buluşacak  

Orta Koridor'da tarihi sefer

İnşaat malzemesi sanayi ihracatı Mayıs 2025’te 2,84 milyar dolara yükseldi

ESA Lojistik, güvenli hizmetini tescilledi

İşverenler bu habere dikkat! Klima bakımı yasal bir zorunluluk

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı’nda açılış 2026’da

Yaz sıcağında kedi ve köpek sağlığı için karışık besleme önerisi

Konut Fiyat Endeksi reelde azaldı