Bayram trafiği telefonlara da yansıdı!

Bayram trafiği telefonlara da yansıdı!

Bayram trafiği telefonlara da yansıdı!

Kurban Bayramı tatilinde kara, hava ve demiryollarında yaşanan yoğunluk, telefon trafiğine de yansıdı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kurban Bayramı'nı da içine 9 günlük tatil boyunca 21 milyar 629 milyon 252 bin 399 dakika telefon görüşmesi yapıldığını açıkladı.

ANKARA (İGFA) -  Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "“Bayramda telefonlar hiç susmadı" dei.

21 milyar dakikanın üzerinde görüşmenin kayıtlara geçtiğni duyuran Bakan Uraloğlu, "736 milyon 844 bin 664 adet SMS atıldı. İletişim altyapısındaki hizmetlerimiz artık dünyada örnek olarak gösteriliyor. Milletimiz daha rahat görüşebilsin diye altyapı çalışmalarımızı güçlendirmeye de devam ediyoruz”" dedi.

Bayram tatilinde vatandaşlar, Türkiye'de hizmet veren üç GSM operatörü üzerinden cep telefonuyla 21 milyar 629 milyon 252 bin 399 dakika görüşme gerçekleştirildiğini belirten Bakan Uraloğlu, bu tarihler arasında 736 milyon 844 bin 664 adet kısa mesaj (SMS) etkileşimi gerçekleştiğini kaydetti.

İletişimdeki altyapı çalışmalarının her geçen gün güçlendiğini belirten Bakan Uraloğlu, "Bayramda birbirine kavuşamayan vatandaşlarımızı, iletişim altyapısındaki güçlü ve kesintisiz hizmetle kavuşturduklarını ifade eden Uraloğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “İletişim altyapısındaki hizmetlerimiz artık dünyada örnek olarak gösteriliyor. Milletimiz daha rahat görüşebilsin diye altyapı çalışmalarını güçlendirdik. Bu hizmetlerimiz teknolojinin her gün biraz daha gelişmesiyle, biz de yenileniyoruz. Teknolojinin artık bir sınırı yok. Bizim de buna ayak uydurmamız gerekiyor. Yatırımlarımızı buna göre yapıyoruz." diye konuştu.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: bayram trafiği telefonlara da yansıdı!

Türk Ticaret Bankası ihracatçılar için yeniden sahada

Külliye'den ilk 5G uygulaması hayata geçti

Sağlık turizminde kayıt dışılık alarmı! Kayıt dışılık 1,6 milyar dolara ulaştı

Yeneroğlu: Cezaevi politikaları 'doldur-boşalt' döngüsünden kurtulmalı

Trafik güvenliği için kültür ve teknoloji şart

Yeşilay Münazara Turnuvasında Bursa rüzgârı!

23 yılda 430 yeni tünel!

Engelsiz Film Festivali'nde 13 ülkeden 15 film yarışacak

“Sağlıklı Bir Fikrim Var” Projesi'ne başvurular açıldı

Vodafone Vakfı’ndan gençlere yapay zekâ hamlesi

KAGİDER'den kadın girişimcilere güçlü destek

İstanbul Beylikdüzü baharı Hıdırellez ile karşıladı

İstanbul'da Kocaeli Şehir Tiyatroları rüzgârı esti

Bahar Aksu için Şişli’de öfkeli eylem!

TÜMGİŞ'ten Mersin çıkarması