Tarih: 24 Kasım 2025
Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.
Öğretmenlere Teşekkür
Aksun, mesajında tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü en içten duygularıyla kutladığını belirtti.
Toplumun Mimarları
Belediye Başkanı, "Milletimizin ruh ve karakterine biçim veren, bugünün mimarı, yarınların hazırlayıcısı olan kıymetli öğretmenlerimize çok şey borçlu olduğumuz iyi bilinmelidir" ifadelerini kullandı.
Gelecek Nesillerin Teminatı
Aksun, "Sahip oldukları bilgi, kültür ve deneyimi kuşaklara aktaran öğretmenlerimiz, sosyolojik sürekliliğin sağlanmasına büyük katkı sağlamaktadır. Gelecek nesillerin yetişmesinde en önemli rol öğretmenlerimizindir" dedi.
Fedakarlıkların Takdiri
Belediye Başkanı, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın çağın gerektirdiği bilgi ve becerilere sahip olmaları, tarihimize ve milli kültüre bağlı, evrensel değerlere açık, aklı hür, vicdanı hür kişiler olarak yetişmeleri için bin bir fedakârlık gösterdiğiniz için sizlere şükran duygularımı ifade etmek istiyorum" şeklinde konuştu.
Atatürk ve Tüm Öğretmenler Anıldı
Aksun, "Bu duygu ve düşüncelerle başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere hayatını kaybeden tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, emekli olan ve görevine devam eden tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü en içten duygularımla kutluyorum" ifadelerine yer verdi.
Erzincan, Erzincan Belediyesi
Erzincan,Erzincan Belediyesi
belediye365.com