BELEDİYE BAŞKANIMIZ EYÜP KAHVECİ, UCLG-MEWA KONGRESİNE KATILDI

BELEDİYE BAŞKANIMIZ EYÜP KAHVECİ, UCLG-MEWA KONGRESİNE KATILDI

BELEDİYE BAŞKANIMIZ EYÜP KAHVECİ, UCLG-MEWA KONGRESİNE KATILDI

Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı (UCLG-MEWA) Yönetim Kurulu Üyesi ve Saymanı olan Kütahya Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci; Konya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un teşrifleriyle açılışı gerçekleştirilen UCLG-MEWA 2025 Kongresine katıldı.

2-4 Ekim 2025 tarihlerinde Konya’da gerçekleştirilmekte olan kongrenin açılışı vesilesiyle; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile bir araya gelen Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci, şehrimizin gelişimi, yönetim ilkeleri, belediyemiz tarafından yürütülen ve planlanan projeler gibi konulara ilişkin ilişkin verimli bir görüşme gerçekleştirme fırsatı buldu.

3 ayrı oturumda tamamlanacak kongre, bölge ülkelerinden yerel yönetim temsilcilerini, uzmanları ve paydaşları bir araya getirdi. Kongrede, şehirlerin geleceğini ilgilendiren önemli konular masaya yatırıldı.

Kütahya Belediyesi olarak üyesi olduğumuz Dünya Belediyeler Birliği Orta Doğu ve Batı Asya Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi ve Saymanı olan Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci, aktif rol alarak şehrimizin vizyonunu ve yerel yönetim anlayışını uluslararası alanda temsil etmeye devam ediyor. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

A2 Seviye İngilizce Kursuna Kayıtlar Devam Ediyor

Denizli Büyükşehir’den çok özel bir sergi

Başkan Arı, Yeniden Refah Partisi Nevşehir 3. Olağan Kongresi'ne Katıldı

Başkan Çetinkaya: "Belediye Hizmet Anlayışımızı ve Kadınlarımızın Şehir Hayatına Katkılarını İstişare Ettik"

Eğitim Desteklerimiz Akademik Alanda ve Spor Alanında Devam Ediyor

Onaç Mahallesi 2319 ve 2322 sokaklarda, imar planlamasına alınan yolların uygulanması kapsamında yol açma çalışmalarına başlanmıştır.

MERAM’DA TAZİYE ARAÇLARININ SAYISI 8’E ÇIKIYOR

Denizli Büyükşehir’den amatör spor kulüplerine 9 Milyon TL destek

Türkiye’nin yıldız kalecileri bu okulda yetişecek

Yeşilyurt Belediyesi’nden Çevre Dostu Proje: “Okullararası Atık Pil Yarışması” Başladı

BELEDİYE BAŞKANIMIZ EYÜP KAHVECİ, UCLG-MEWA KONGRESİNE KATILDI

Büyükşehir Zabıta dilencilere göz açtırmıyor

Mersin Şehir Tiyatrosu 25. Sezonunu açtı

Ulusal Kısa Film Yarışması'nda jüri üyeleri açıklandı

Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya: ''İstanbul Merkezli 6 İlde Yapılan Operasyonda 900 Milyon TL’lik İşlem Hacmi Olan 12 Şüpheli Yakalandı''