Belirli gün ve haftalarda 2 yeni günümüz daha oldu

Belirli gün ve haftalarda 2 yeni günümüz daha oldu

Belirli gün ve haftalarda 2 yeni günümüz daha oldu

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi.

ANKARA (İGFA) - Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmeliğe göre, belirli gün ve haftalarda iki yeni günümüz daha oldu.

Buna göre, İklim Değişikliği Eylem Planı doğrultusunda "Belirli Gün ve Haftalar Çizelgesi"ne çevre duyarlılığının artırılması için "Uluslararası Temiz Hava Günü (7 Eylül)" ile "Dünya Su Günü (22 Mart)" eklendi.
 
Öte yandan Haziran ayının ikinci haftasındaki Çevre Koruma Haftası'nın içeriği zenginleştirilerek "Çevre ve İklim Değişikliği Haftası" olarak güncellendi. Bakanlık, yeni düzenleme ile öğrencilerin çevre bilinci, sıfır atık, döngüsel ekonomi, sürdürülebilirlik, iklim değişikliği ile mücadele ve uyum konularında bilinçlendirilmesini amaçladı.

SİBERAY KULÜBÜ KURULACAK

Ayrıca Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı ile faaliyetler gerçekleştirmek üzere teknoloji bağımlılığının ve siber zorbalığın önüne geçmek güvenli ve bilinçli internet kullanımını sağlamak amacıyla öğrenci kulüpleri çizelgesine "Siberay Kulübü" eklendi.


Haber Kaynak : İGFA

Türkiye'de organ nakli bekleyen hasta sayısı alarm veriyor

İBB’den İstanbul’un manevi mirasına büyük hizmet

İletişim Başkanı Duran, Gazze’de görev yapan gazetecilerle buluştu

MSK basketbol akademi lansmanı gerçekleşti

Eylül'de İhracat Tarihi Rekor Kırdı, Turizm Geliri Arttı

Türkiye'nin E-İhracatında Küresel İş Birlikleri Genişliyor

Salomon Cappadocia Ultra Trail Eurosport’ta!

Adalet Bakanı Tunç, Adıyaman'da Adalet Sarayı Açılışında Deprem ve Terörle Mücadeleyi Değerlendirdi

Kayseri Kalesi'nde LED Aydınlatma ve Bakım Çalışması Tamamlandı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Ekinözü'ne 50 Milyon TL'lik Yol Yatırımı Yapıyor

Mersin'de Halk Kart Ekim Desteği Hesaplara Aktarıldı

Yerlikaya: Trafikte Yol Kesenlere 180 Bin Lira Ceza Geliyor

Eyyübiye Belediye Başkanı Yetim Aileleri ve İhtiyaç Sahiplerini Evlerinde Ziyaret Etti

Tunceli'de Çocuklar İçin Akıl ve Zekâ Oyunları Kursu Açıldı

Nilüfer'de Jandarma Komutanı'ndan Belediye Başkanı'na İade-i Ziyaret