Beylikdüzü Belediyesi emekli olan personeline veda programı düzenledi

Beylikdüzü Belediyesi emekli olan personeline veda programı düzenledi

Beylikdüzü Belediyesi emekli olan personeline veda programı düzenledi

Beylikdüzü Belediyesi, 2024 yılı içerisinde farklı zaman dilimlerinde emekli olan 90 personele yönelik veda programı düzenledi.

İSTANBUL (İGFA) - Beylikdüzü Yakuplu Sosyal Tesisleri’nde  müzik ziyafeti eşliğinde misafirlerin karşılanmasıyla başlayan programda Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, alana gelerek tüm katılımcıları selamladı ve geceye anlam katan konuşmalar yapıldı. Emekli personellerden Berrin Güngördü ve Ufuk Güner, duygu dolu konuşmalar yaparak, uzun yıllar süren çalışma hayatlarına dair anılarını ve hislerini paylaştı. Ardından Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, emekli personele yönelik takdirlerini dile getirerek bir konuşma yaptı.  

Çalık: Beylikdüzü Belediyesi’nde çalışmış olmanın her daim onurunu yaşayacaksınız

Başkan Çalık konuşmasında emekliliğe hak kazanan yol arkadaşları ile bir arada olmanın gururunu yaşadığını vurgulayarak, “Her bir arkadaşımızın Beylikdüzü’ne kattıkları var. Sizlerle birlikte hizmet etmenin onurunu yaşadım. Biz Beylikdüzü’nde çok güzel bir aile inşa etmeye gayret ediyoruz. Beylikdüzü Belediyesi’nde çalışmış olmanın her daim onurunu yaşayacaksınız. Bizimkisi uzun yıllara dayanan bir emek birliği, yol arkadaşlığıdır. Gösterdiğiniz özveri ve emek için hepinize yürekten teşekkür ediyor, her bir yol arkadaşıma sağlıklı, mutlu güzel bir emeklilik hayatı diliyorum.  Konuşmaların ardından emekli personele plaket takdimi gerçekleşti. Plaket töreni sonrası fotoğraf çekimiyle bu özel gece ölümsüzleştirildi.


Haber Kaynak : İGFA

Türkiye’de 70 ilde dev uyuşturucu operasyonu! 940 şüpheli yakalandı

Simge’den yeni sürpriz: 'Taksi' yayında!

Ünlü manken Hazal Çakmak, dünya çapında başarıyla parlıyor

Marmara Denizi’nde 3,5 büyüklüğünde deprem

Sağanak, kuvvetli rüzgar ve toz taşınımı etkili olacak

Tasavvufun ustaları İstanbul'da buluştu

İBB’nin Çevre Şehircilik Bakanlığı'nda bekleyen herhangi bir dosyası yok!

İstanbul Büyükçekmece'de otluk alanda yangın

İstanbul Beylikdüzü’nde yaz spor okulları başladı

BTSO Başkanı Burkay: KFA Fuarcılık’ın başarısı BTSO'nun ortak vizyonudur

Kocaelispor’un gözü Ergünler'de

MPG A.Ş., zırhlı kurtarıcı ve çekici araç tedariki için SSB ile anlaştı

İstanbul Büyükşehir on binlerce çocuğu sporla buluşturuyor

Bilişim 500 için geri sayım başladı

5 yılda 330 bin ziyaretçi Karatay'da şifa buldu