Beylikdüzü'nde kentsel dönüşüm sürüyor

Beylikdüzü

Beylikdüzü'nde kentsel dönüşüm sürüyor

Daha dirençli bir Beylikdüzü inşa etmek için çalışmalarını sürdüren Beylikdüzü Belediyesi, ilçedeki tüm kentsel dönüşüm süreçlerini destekliyor. 60 daireden oluşan bir sitenin kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkımına başlandı.

İSTANBUL (İGFA) - Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi’nde 60 daireden oluşan bir sitenin kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkımına başlandı.

İlçedeki tüm kentsel dönüşüm süreçlerini destekleyerek yakından takip eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, kentsel dönüşüm sürecini bütüncül bir yaklaşımla ele aldıkları ifade etti. Yıkılan 2 bloklu sitenin yerine 84 daireli güvenli binaların yapılacağını dile getiren Başkan Çalık, siteye ait otopark ve yeşil alanlarının da yapılacağını söyledi.

“Kentsel dönüşüm Beylikdüzü’nde en fazla önem verdiğimiz konuların başında geliyor” diyen Başkan Çalık, “Bu kenti dirençli hale getirmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Biz Belediye olarak süreçlerde hak sahiplerinin her daim yanındayız. Bu kentte yaşayan insanların daha huzurlu bir kentte yaşaması adına yerel yönetim olarak elimizden gelenin fazlasını yapma çabası içindeyiz. Bugün burada herhalde en mutlu insanlardan birisiyim. Bu kentin belediye başkanı olarak kentteki kırılgan, beton ömrünü tamamlamış artık içinde yaşayan insanlarımıza güvenli yuva olmanın ötesine geçmiş konutların yenilenmesi benim için öncelikli. Beylikdüzü’nün her mahallesinde dönüşümleri gerçekleştiriyoruz. Gürpınar Sitelerde yaptığımız uygulamalar var. Bu sitede yaşayan insanlar da artık güvenli konutlarında yaşayacaklar” diye konuştu.


Haber Kaynak : İGFA

4 şehire yeni kadın konukevi geliyor

Mehmet Murat Çalık’ın avukatından 'sağlık' gerekçeli tahliye çağrısı

İstanbul Bakırköy’de gastronomi rüzgârı esecek

İstanbul Büyükşehir'den öğrencilere karne şenliği

İstanbul'da İBB Bölgesel İstihdam Ofisi’nden kariyer fuarları

Bakırköylü çocuklar yaz boyunca spora doyacak!

BUSADER'den Van çıkarması

İstanbul Beylikdüzü’nde bilim rüzgârı esti

Süper Loto’da büyük ikramiye sahibini buldu

İçişleri'nden 'Sevenler'e 6 ilde 9 gözaltı!

BELGEM öğrencisi İtalya’da tıp fakültesi kazandı

Prof. Dr. Ümit Özdağ'dan mücadeleye devam mesajı: Nerede kalmıştık?

LÖSEV’in kahraman çocukları karne sevinci yaşadı

Ümit Özdağ'a hapis cezası ve tahliye kararı!

Tüketici Ürünleri Sektörü'nden son durum raporu: İnovasyonla büyüme çağrısı