Beylikdüzü'nden Çanakkale'ye takviye

Beylikdüzü

Beylikdüzü'nden Çanakkale'ye takviye

Çanakkale’de çıkan orman yangını sonrası harekete geçen Beylikdüzü Belediyesi, söndürme ve ilk yardım çalışmaları için bölgeye takviye için gitti.

İSTANBUL (İGFA) - Beylikdüzü Belediyesi, 22 Ağustos Salı günü Çanakkale’nin Damyeri mevkiinde başlayan ve rüzgarın etkisiyle geniş bir araziye yayılan yangın sonrası hızla harekete geçti.

Belediye ve Beylikdüzü Kaymakamlığı iş birliğiyle aynı gün, 29 kişilik MAG-AME arama kurtarma ekibi ve bir arazöz bölgeye yönlendirildi. Yangına karadan ve havadan müdahale eden ekiplerle koordineli olarak çalışan ekip; arama, kurtarma, söndürme ve soğutma çalışmalarına destek verdi.

Yangın haberiyle birlikte hızla koordine olarak bölgeye ekip yönlendirdiklerini belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Beylikdüzü Belediyesi ekiplerimiz canla başla bölgede çalışmalarını sürdürdü. Orada yanan her ağaç, her canlı bizlerin de yüreğini yaktı. Çalışmalar sonucu yangın kontrol altına alındı. Emek veren tüm ekiplere teşekkürler” şeklinde konuştu.


Haber Kaynak : İGFA

Pamukova Mekece Sosyal Tesisleri'nin temeli 3 Kasım'da atılıyor

Kayseri'de Depremzede Öğrenciler İçin Anlamlı Koşu Düzenlendi

SGM'de 300 Öğrenci Eğlenerek Öğrendi

4. Uluslararası Tarsus Festivali 7-9 Kasım'da Başlıyor

Mersin'de 2. Mercan Bilim Şenliği Gerçekleştirildi

Sakarya'da yemek atıkları sokak hayvanları için mamaya dönüşüyor

Büyükkılıç ve Çiçek, Aşık Veysel Oyununu Kayseri'de İzledi

SASKİ Su Müfettişi eğitimleriyle miniklerde su bilinci oluşturuyor

Sakarya'da 19 Aylık Hizmet Dönemi Değerlendirildi

Sakarya'da Çikolata ve Kahve Atölyesi başlıyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Yatırımda Türkiye İkincisi Oldu

Diyarbakır'da halk sağlığı hizmetlerine hepatit testi eklendi

Zafer Genç Akademi, Başkentli Gençlerin Hizmetinde

TÜRKİYE İŞ BANKASI 47. İSTANBUL MARATONU KOŞULDU

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden Çiftçilere Kuraklığa Dayanıklı Mercimek Tohumu Desteği