Bilecik Pazaryeri’nde şampiyonluk coşkusu gökyüzüne taşındı

Bilecik Pazaryeri’nde şampiyonluk coşkusu gökyüzüne taşındı

Bilecik Pazaryeri’nde şampiyonluk coşkusu gökyüzüne taşındı

Bilecik’in Pazaryeri ilçesi, Galatasaray’ın şampiyonluk coşkusunu sadece sarı-kırmızı renklere değil, umuda ve dayanışmaya da boyadı.

Pazaryeri Gündem / BİLECİK (İGFA) - İstanbul Sancaktepe’de yaşayan Samet Demir’in sosyal medyadan yaptığı çağrıyla, 3 yaşındaki oğlu Ali Asaf için Türkiye’nin dört bir yanında balonlar gökyüzüne bırakılırken, anlamlı bir destek de Pazaryeri’nden geldi.

Pazaryeri Fatma Koç Parkı’nda toplanan yüzlerce Galatasaray taraftarı, takımlarının 25. şampiyonluğunu kutlamakla kalmadı, aynı zamanda kanserle mücadele eden çocuklara destek olmak amacıyla balonlarını gökyüzüne saldı. Kutlamalar, “Her balon bir umut, her çocuk yaşasın” mesajını taşırken, minik Ali Asaf ve onun gibi hayata tutunan nice çocuk için duygu dolu anlar yaşandı.

Henüz 8 aylıkken yakalandığı kanseri büyük bir mücadeleyle yenen ve bugün sağlığına kavuşan Ali Asaf, Türkiye’de binlerce kişiye umut oldu. Onun mücadelesi, Pazaryeri’nde sarı-kırmızı meşaleler eşliğinde gökyüzüne yükselen balonlarla taçlandı.

KALABALIK TEK YÜREK OLDU:

“Bu balonlar sadece bir kutlama değil, bir farkındalık” diyen taraftarlar, çocukluk çağı kanserlerine dikkat çekti. Etkinlik, hem sporun birleştirici gücünü hem de toplumun dayanışma duygusunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Ali Asaf’ın babası Samet Demir’in başlattığı bu anlamlı hareket, Türkiye’nin dört bir yanında karşılık bulurken, Pazaryeri ilçesinden yükselen balonlar “umut var” mesajını en yükseğe taşıdı.


Haber Kaynak : İGFA

12 Dev Adam 24 yıl sonra yarı finalde

Yazdan kalan enfeksiyonlarla kışa girmeyin!

13. Boğaziçi Film Festivali’nde milyon lirayı aşan ödüller dağıtılacak

'Meme kanseriyle mücadeleye destek' hibe başvurularında son gün 22 Eylül

İstanbul krizine 'Özel' sert tepki! Gürsel Tekin'den dürüstlük çağrısı!

Yeni eğitim yılı için İSTAHED'den velilere sağlık önerileri

İstanbul Bakırköy Belediyesi gönüllüleri arıyor

İstanbul Bakırköy Tıp Merkezi'nde kardiyoloji hizmeti

Togg yeni tasarımının rengini 'Mardin'den ilham aldı

Otelcilikte beklentileri karşılayan hizmet, fiyat performans dengesi ile sağlanacak

Bornova Cumhuriyet Meydanı'nda çifte kutlama

Maltepe Belediyesinden 74 bin kişilik sıcak yemek

İstanbul Beylikdüzü’nde “Beslenme Saati” uygulamasında yeni dönem başladı

15 kadın hekim “Kadına Sağlık” için mikrofon başında

Yeni müfredat, yepyeni bir Tudem!