Bilecik’li Başkanların Ankara çıkarması

Bilecik’li Başkanların Ankara çıkarması

Bilecik’li Başkanların Ankara çıkarması

Bilecik’in ilçe Belediye Başkanları AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Bilecik Milletvekili Selim Yağcı ve AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım ile birlikte Ankara’da Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'u ziyaret etti.

Pazaryeri Gündem (BİLECİK İGFA) - Bakan Kurum ile Bilecik ve İlçelerin yatırım planları ve Pazaryeri İlçesinde yapılması planlanan TOKİ çalışmaları görüşüldü

Ziyaret ile ilgili bilgiler veren Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, “AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız Bilecik Milletvekilimiz Sayın Selim Yağcı, AK Parti Bilecik İl Başkanımız Sayın Serkan Yıldırım, İl Genel Başkanımız Sayın Osman Yılmaz ve İlçe Belediye Başkanlarımız ile birlikte Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un misafiri olduk. Başta Pazaryeri ilçemiz olmak üzere Bilecik için verimli bir toplantı gerçekleştirdik. İlçemizde yapılması planlanan TOKİ çalışmamız hakkında Sayın Bakanımız ile görüşmeler gerçekleştirdik. İlçemize ve Bilecik’e vermiş olduğu değer ve katkılarından dolayı Sayın Bakanımız Murat Kurum’a Milletvekilimiz Sayın Selim Yağcı ve değerlin İl Başkanımız Serkan Yıldırım’a ilçe halkım adına teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, “Cumhur İttifakı Belediye başkanlarımız ile Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum'u ziyaret ederek İlimiz ve İlçelerimize yatırımlar için çok verimli toplantı gerçekleştirdik. Sn bakanımıza şehrimize göstermiş oldukları ilgi ve alakaları sebebiyle teşekkür ediyorum. Hep Birlikte Daha İyiye Daha Güzele...” ifadesinde bulundu.

Gerçekleşen ziyarete Milliyetçi Hareket Partisi Bilecik İl Başkanı Muhammet Fatih , Bilecik İl Genel Başkanı Osman Yılmaz, Bilecik Belediyeler Birliği ve Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, Söğüt Belediye Başkanı İsmet Sever, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna, Vezirhan Belediye Başkanı Hüseyin Ocak, İnhisar Belediye Başkanı Mehmet Kepez, Yeni Pazar Belediye Başkanı İlhan Özden AK Parti Gölpazarı ilçe Başkanı Oktay Karcı katıldı.


Haber Kaynak : İGFA

Bakırköy'de yazla birlikte vektörle mücadele hızlandı

Metabolizmanızı hızlandırmanın 12 altın kuralı

Diş eti hastalıkları Alzheimer riskini artırabilir

KOBİ’ler yapay zekâ ile rekabette bir adım önde

Bakanı Kacır: Savunma sanayiinde tam bağımsızlığa

Türk tüketicisi mutfakta lider... Tava-tencereye ilgi büyük

İstanbul'da 2 bin 500 yeni taksi için ilk ihale... 150 plaka sahiplerini buluyor

Türk doktor New York’ta ilk gününde hayat kurtardı... Valizle hayat kurtaran müdahale!

Diyetisyenlere ilgi arttı! Sahte uzmanlara kanmayın!

Havuz ve deniz sezonu açıldı... Boyun-bel kırığı tehlikesine dikkat!

BUSKİ Arama Kurtarma ekibi akredite oldu

Tencere yangınına dikkat! İstanbul İtfaiyesi’nden hayat kurtaran uyarı!

Antalya Büyükşehir raylı sistem işletmecilerini ağırladı

Vapurda ofis keyfi başladı

İBB'nin bayram tedbirleri devam ediyor