BİN-İL-DER’den İstanbul Valisi Davut Gül’e Ziyaret

BİN-İL-DER’den İstanbul Valisi Davut Gül’e Ziyaret

BİN-İL-DER’den İstanbul Valisi Davut Gül’e Ziyaret

Bingöl İli Kültür, Sosyal, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (BİN-İL-DER) Başkanı Sayın Cengiz Butakın ve Yönetim Kurulu üyeleri, İstanbul Valisi Davut Gül’ü makamında ziyaret etti.

Express Haber / BİNGÖL (İGFA) - BİN-İL-DER'in İstanbul Valiliği'ne yaptığı ziyarette derneğin Bingöl kültürünü tanıtma, sosyal yardımlaşma faaliyetlerini genişletme ve dayanışmayı artırma yönündeki çalışmaları hakkında bilgiler paylaşıldı.

İlerleyen dönemlerde hayata geçirilecek proje ve programlar üzerine istişarelerde bulunulurken İstanbul Valisi Davut Gül, BİN-İL-DER’in gerçekleştireceği proje ve programlarda desteklerini sürdüreceğini ve her zaman yanlarında olacağını ifade etti. Ziyaret sonunda, dernek yöneticileri misafirperverlikten ötürü Vali Gül’e teşekkür etti.

BİN-İL-DER Başkanı Cengiz Butakın, İstanbul gibi büyük bir metropolde Bingöl’ü ve Bingöl kültürünü temsil eden bir yapı olarak, toplumsal dayanışmayı artıracak projelere öncülük etmeye devam edeceklerini söyledi.


Haber Kaynak : İGFA

Erkan Açıngül'den şiir ve müzik harmanı

Bayram boyunca 22 milyon fal yorumlandı

Boğaz geçiş ücretlerine ayar!

'Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli' etkinliğine İstanbul’dan açılış

Aile Hekimleri İstanbul'da eylemde... Eziyet Yönetmeliği geri çekilsin!

Bel sağlığını korumak için bunlara dikkat!

İstanbul Beylikdüzü’nde babalar günü’ne özel etkinlikler

Bakırköy Kent Lokantası’nda Zeyrek için hayır yemeği

TEMA: Toprağı iyileştirmek, geleceği korumaktır

18 ilde 38 DEAŞ'lı yakalandı!

Kiraz Festivali Gülben Ergen’le final yaptı

Ziynet Sali’den 25. yıl sürprizi: “Bir Garip Olur İçim” yayında!

HPV virüsüne karşı doğru bilinen yanlışlar

Cazın yıldızları Boğaz’da parladı

Sakaryalı sporcularından peş peşe başarılar