Bingöl'de doğa ve hayvanları koruma polislerinden etkinlik

Bingöl

Bingöl'de doğa ve hayvanları koruma polislerinden etkinlik

Bingöl’de Asayiş Şube Müdürlüğü Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği'nce, Dünya Hayvanları Koruma Günü nedeniyle kent genelinde çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Express Haber / BİNGÖL (İGFA) - Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla Bingöl'de koruma polislerinden Ankara Büyükşehir Belediyesi İlkokulu'nda öğrenim gören çocuklara, büronun faaliyetleri hakkında sunum yapıldı.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ile Jandarma Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma görevlileriyle birlikte Geçici Hayvan Bakımevi ziyaret edilerek, sokak hayvanlarına mama bırakıldı.

Son olarak Mustafa Kemal Paşa İlköğretim Okulu öğrencileri ile birlikte İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Köpek Eğitim Merkezi'nde etkinlik düzenlendi.


Haber Kaynak : İGFA

Kayseri'de 1 Mayıs Coşkusu: İşçiler Taleplerini Meydanda Dile Getirdi

İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs bilançosu! 384 gözaltı!

Anne bebek bağı bebeğin dünyasını şekillendiriyor

Süper Loto’nun süper ikramiyesi rekor kırıyor!

Sağlıklı uzun yaşam için bilimsel çözümler

Burak Deniz'in yeni reklam filmi nefesleri kesecek

ARNİAD’da yeni döneme güçlü başlangıç

2025 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı

Bakırköylü miniklere sağlık taraması

İstanbul Ataşehir'de Bölgesel İstihdam Ofisi açıldı

Harbiye Açık Hava'da yeni sezon başlıyor

Bursa’da Martı TAG gerilimi!

Arıkan: Deprem vergileri nereye gitti?

10 araçtan 6’sı arıza kaynaklı yolda kalıyor!

Bakırköy'de Melin Molla'dan piyano resitali