Bozdoğan-43'te 5 terörist etkisiz!

Bozdoğan-43

Bozdoğan-43'te 5 terörist etkisiz!

Ağrı ve Batman'da gerçekleştirilen "Bozdoğan-43" operasyonlarda kırmızı ve turuncu kategoride olan bölücü terör örgütü mensubu 5 terörist etkisiz hale getirildi.

ANKARA (İGFA) -  İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, hainlerin enselerinde olmaya devam edeceklerini belirtti.

Bakan Yerlikaya, Ağrı ve Batman kırsalında gerçekleştirilen "Bozdoğan-43" operasyonlarına ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Hava Kuvvetleri Komutanlığı uçakları, ATAK taarruz helikopterleri ile J-SİHA desteğinde, Jandarma Özel Harekat (JÖH), jandarma komando timleri ve güvenlik korucuları ile teröristler arasında sıcak temas sağlandığını aktaran Bakan Yerlikaya, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerin çatışmada silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildiğini kaydetti.

Bakan Yerlikaya, Ağrı Doğubayazıt kırsalında ve Batman Hasankeyf'in Palamut Köyü kırsalında gerçekleştirilen operasyonlarda; 1’i  kırmızı, 3'ü turuncu kategoride olan Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) mensubu toplam 5 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1803650653476016462


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: bozdoğan-43'te 5 terörist etkisiz!

İBB'den Marmara Denizi'nde derin temizlik

Kütahya Ticaret Borsası'ndan Hollanda çıkarması

NKT yaz sezonunu “Ormandaki Kulübe”de özel dinleti ile açtı

35. Akbank Caz Festivali'nde sahne alacak yeni isimler belli oldu

İstanbul Festivali gençlere yeni alanlar açıyor

Harbiye ağustosta da coşku dolu

Togg’da kiralar gibi T10X sahibi olma fırsatı

Bugün hava durumu nasıl olacak? Yağmur, rüzgar...

Başakşehir'de kediye şiddet olayının şüphelisi gözaltında!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlere seslendi: Büyük ve güçlü Türkiye'ye az kaldı

İstanbul-Halep uçuşları yeniden başladı

Düzce'de zincirleme trafik kazası

İstanbul'da üçlü işbirliği zirvesi başladı

Kronik ağrıya meydan okuyun! Fibromiyalji çocuklarda da sık görülüyor!

MEB ve JENDER’den mesleki eğitimde iş birliği