BTP'nin çıkışına SP'den ilk yanıt geldi

BTP

BTP'nin çıkışına SP'den ilk yanıt geldi

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş’ın “Millet İttifakı’na girmemizi Saadet Partisi engelledi” açıklaması gündem oldu. Saadet Partisi’nden ilk açıklama geldi.

ANKARA (İGFA) -  Bağımsız Türkiye Partisi   (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş’ın özel bir televizyon kanalında katıldığı program “Millet İttifakı’na girmemizi Saadet Partisi (SP) engelledi” açıklaması gündem oldu.

BTP liderinin açıklamasına SP’den ilk cevap geldi.

Gazeteci Neşat Gündoğdu’ya konuşan SP Sözcüsü Birol Aydın, “Ne bizim Saadet Partisi olarak ne de masanın, 85 milyon insanımızın hiçbir ferdine rezervi olması söz konusu değildir. Aksine Millet İttifakına katılmak millete karşı sorumluluktur. Ve bu ittifak her geçen gün güçlenecek ve kapsamını genişletecektir. Diğer herhangi bir partinin Millet İttifakına katılması, destek vermesi, bu yönde çalışması ise katılmak isteyen partinin kendi sorumluluğudur. Bunun haricinde kamuoyuna yansıyan polemikler, içi boş ve asılsız iddialardan ibarettir” dedi.


Haber Kaynak : İGFA

İstanbul Maltepe’de Kent Arkeolojisi masaya yatırıldı

Elif Buse Doğan, başarısını ekrana taşıdı!

Briç tutkunları Mersin’de yarıştı

Kayseri Talas kütüphaneleri eğitime katkı sağlıyor

BNP Paribas Cardif Türkiye, tazminat bildirim sürecini adım adım açıkladı

Dünya Rallikros finalinde heyecan verici düello

'Ambulansa yol ver' anonsu kaza yaptırmasın! Uzmanı uyardı...

Nilüfer Belediyespor’dan dörtte dört

Beklenen modeli i30 Türkiye’de yeniden satışta

Anıl Şallıel ve Arkadaşları dev konsere hazırlanıyor

Gençler ekran başında geçirdikleri süreyi azaltmak istiyor... 18 yaşından önce yapılacak 18 iş

İstanbul'da 250 taksi plakası için ihale 7 Ekim'de... 29 yıllık ruhsat fırsatı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dünya 5'ten büyüktür!

Malatya'da 'Avrupa Hareketlilik Haftası'na renkli kutlama

TEKNOFEST'te Konya Selçuklu rüzgarı esti