Bursa Büyükşehir, ‘Bağımlılık ve İyileşme Sempozyumu’nda yerini aldı

Bursa Büyükşehir, ‘Bağımlılık ve İyileşme Sempozyumu’nda yerini aldı

Bursa Büyükşehir, ‘Bağımlılık ve İyileşme Sempozyumu’nda yerini aldı

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İstanbul’da düzenlenen ‘Bağımlılık ve İyileşme Sempozyumu’nda yerini alarak bağımlılıkla mücadeledeki deneyimlerini ve çalışmalarını katılımcılara aktardı.

BURSA (İGFA)- Bağımlılık Akademisi, Moodist Psikiyatri ve Nöroloji Hastanesi ile İstanbul Kent Üniversitesi tarafından düzenlenen ‘Bağımlılık ve İyileşme Sempozyumu’, Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde bağımlılık üzerine çalışan uzmanları bir araya getirdi. Bursa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı'na bağlı Sağlık Hizmetleri ve Bağımlılıkla Mücadele Şube Müdürlüğü de sempozyumda yerini aldı.

Bağımlılıkla mücadeledeki deneyimlerini ve çalışmalarını katılımcılara aktaran Bursa Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, ‘Sahadan Bakış’ panelinde ‘Bağımlılıktan özgürlüğe, toplumsal entegrasyon: Bir olgu’ sunumu gerçekleştirdi. GADEM’in bağımlılıkla mücadele çalışmalarını da anlatan yetkililer, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkısıyla yerel yönetimlerin bağımlılıkla mücadeleye dair geliştirdiği yöntemler ve toplumsal entegrasyon süreçleri hakkında bilgi verdi.
 


Haber Kaynak : İGFA

Marmara Denizi’nde 3,5 büyüklüğünde deprem

Sağanak, kuvvetli rüzgar ve toz taşınımı etkili olacak

Tasavvufun ustaları İstanbul'da buluştu

İBB’nin Çevre Şehircilik Bakanlığı'nda bekleyen herhangi bir dosyası yok!

İstanbul Büyükçekmece'de otluk alanda yangın

İstanbul Beylikdüzü’nde yaz spor okulları başladı

BTSO Başkanı Burkay: KFA Fuarcılık’ın başarısı BTSO'nun ortak vizyonudur

Kocaelispor’un gözü Ergünler'de

MPG A.Ş., zırhlı kurtarıcı ve çekici araç tedariki için SSB ile anlaştı

İstanbul Büyükşehir on binlerce çocuğu sporla buluşturuyor

Bilişim 500 için geri sayım başladı

5 yılda 330 bin ziyaretçi Karatay'da şifa buldu

Yaz akşamlarına yeni soluk... JJ Arena Garden açıldı

Çocuklara yönelik 'Güçlendirici Bakım Modeli' hayata geçti

Keşanlı babanın çığlığı duyuldu... Sağlık giderlerini Bakanlık karşılayacak