Bursa Mudanyalılar yerel seçimde kime oy verecek?

Bursa Mudanyalılar yerel seçimde kime oy verecek?

Bursa Mudanyalılar yerel seçimde kime oy verecek?

Herkes Duysun ekibi bugün Mudanya halkına sordu: Sizce Mudanya belediye başkanı kim olmalı? İşte alınan cevaplar…

Esmanur GÜLBAHAR/ Ahmet GÜNAY/ HERKES DUYSUN

BURSA (İGFA) - 31 Mart yerel seçimleri yaklaşıyor. Seçim yaklaştıkça rekabet de artıyor. Biz de Herkes Duysun ekibi olarak Mudanya’nın nabzını yokladık ve halka, “Mudanya belediye başkanı kim olmalı?” diye sorduk.

Ak Parti ve CHP adayının öne çıktığı röportajda Mudanyalı vatandaşlar, seçimlerin oldukça çekişmeli geçeceğini belirttiler.

MUDANYA BELEDİYE BAŞKANI, AK PARTİ ADAYI GÖKHAN DİNÇER Mİ OLACAK?

Particiliğin bırakılması gerektiğini dile getiren bir vatandaş, “Mudanyamıza en iyi hizmeti verebilecek belediye başkanının gelmesi gerekiyor. Dışarıdan Mudanya’ya gelen halkın, sosyal faaliyetler gösterebileceği hizmetleri getirecek bir belediye başkanı gelmelidir. İsimler önemli değil fakat artık milletimizin particiliği bırakması gerekiyor. AK Parti adayının gelmesi gerekiyor, CHP Türkiye’ye verebileceği en büyük zararı vermiştir.” şeklinde konuştu.

İstanbul için son seçim anketi belli oldu: 'Hesabını soracak' - 22.02.2024,  Sputnik Türkiye

YOKSA BAYRAĞI DEVRALAN CHP ADAYI DENİZ DALGIÇ MI OLACAK?

CHP adayını destekleyen vatandaşlar ise “CHP’li aday kimse o olacak, giyotine yatırsalar CHP’den başka hiçbir partiye oy vermem. Sosyal demokrat biri olmalı, bu denizin ve doğanın kıymetini bilmelidir. Burada bir kayık olsa Gemlik’e giderim böylece bir alışveriş olur, hareketlilik olur. İktidarın kendisine gelmesi için CHP’nin birçok vilayette kazanması lazım. CHP adayı Deniz Bey’i tanımıyorduk ama kendisi konuya vakıf, görüşlerimiz değişti. İyi şeyler olacağını düşünüyoruz.” şeklinde konuştular.

31 Mart’ın yaklaşmasıyla adaylar saha çalışmalarını hızlandırdı. Mudanya’da seçimler, özellikle iki aday arasında oldukça çekişmeli geçecek gibi görünüyor. Bakalım açılan sandıklar ne söyleyecek?


Haber Kaynak : İGFA

İstanbul Beylikdüzü’nde engelleri kaldıran dostluk projesi

TOFAŞ, potada çeyrek finalde galibiyet bekliyor

Türkiye’nin ilk yüzer üretim platformu 'Osman Gazi' 2026’da Karadeniz'de

Armağan Çağlayan’dan ustalık eseri: “Seyfi Bey” kapalı gişe!

Manisa Büyükşehir'in “Manisa Tarzanı ve Çevre Günleri” başladı

Erdoğan imzaladı! 2 ilin valisi değişti, 128 vali yardımcısı, 224 kaymakam atandı

KTO'dan İSO İlk 500’deki Kayserili firmalara tebrik

Gazeteci Birgül Taşdemir yaşamını yitirdi

Türkiye’de kuvvetli yağış ve fırtına alarmı!

Kayseri Şeker, İSO 500 Listesi'nde Kayseri'nin zirvesinde!

Türkiye'de ilk... Üretim tesisinden 7/24 canlı yayına başladı

Megastar Tarkan Avrupa turnesinde büyülüyor

Başarıya giden yol yastıktan geçiyor... Sınav günü uyku planı nasıl olmalı?

Özgür Özel: Hesabı darbecilerden soracağız!

Kocaeli’nin sanayi gücü: 79 firma ilk 500’de!