Bursa’da ana caddelerdeki rögar kapakları araçlara zarar veriyor

Bursa’da ana caddelerdeki rögar kapakları araçlara zarar veriyor

Bursa’da ana caddelerdeki rögar kapakları araçlara zarar veriyor

Bursa’nın birçok ana caddesinde bulunan rögar kapakları, araçların süspansiyonlarına ve mekanik aksamlarına zarar veriyor.

BURSA (İGFA) - Bursa’nın Osmangazi, Yıldırım ve Nilüfer gibi merkez ilçelerinde, ana caddelerde bulunan rögar kapakları araçlara zarar veriyor.

Özellikle Ankara yolu üzerinde sıkça karşılaşılan rögar kapaklarının birçoğunun çökmüş olması, saatte 80-90 kilometre hızla giden ve üzerinden geçen araçların süspansiyonlarına ve mekanik aksamlarına zarar veriyor.

Sürücüler yolların bakımsızlığının yanı sıra söz konusu rögar kapaklarından ciddi derecede rahatsız olduklarını ve bunların açtıkları sorunların ciddi maliyetlere sebep olduğunu belirtirken, yollardaki bu bozuklukların trafik kazalarına davetiye çıkardığından da şikayet ediyor.

Uzmanlar ise kısa vadede araçlarda ciddi problemler yaşanmadığını ancak uzun vadede söz konusu sorunun yüksek maliyetli mekanik problemlere yol açabileceğini kaydediyor.


Haber Kaynak : İGFA

Prof. Dr. Ümit Özdağ'dan mücadeleye devam mesajı: Nerede kalmıştık?

LÖSEV’in kahraman çocukları karne sevinci yaşadı

Ümit Özdağ'a hapis cezası ve tahliye kararı!

Tüketici Ürünleri Sektörü'nden son durum raporu: İnovasyonla büyüme çağrısı

Gazi Koşusu’na özel film ve yeni iş birliği tanıtıldı!

Gayrimenkulün finansal yol haritası Ankara’da çizildi

Mobil numara taşımada lider operatör

Bursa’da sağlıkta dijital dönüşüm... Karmaşık gerçeklik eğitimi başladı

İBB ders atölyelerinde başvurular başladı

Dr. Ağca İsrail’in İran’a yönelik saldırılarını yorumladı: İsrail'in hedefi rejim değil, nükleer program

İYİ Parti Mardin: İslam Devletleri İsrail zulmüne karşı birlik olmalı!

Önce gülümse sonra ‘Şutla’

Sessiz kalp krizine dikkat! Belirtiler grip sanılabilir!

5 ton çöp toplandı, güneş enerjisi kullanımı arttı

Tuğba Özay’dan “Kafes”e etkileyici klip