Bursa'da Jandarma'dan trende denetim

Bursa

Bursa'da Jandarma'dan trende denetim

Bursa İl Jandarma Komutanlığı'nca Büyükorhan İlçesi Piribeyler Tren İstasyonu ile Harmancik ilçesi Gökçedağ Tren İstasyonu arasında TCDD' ye ait izmir-Ankara ve İzmir-Eskişehir illeri arasında sefer yapan trenlerde seyir halindeyken vatandaşların huzur ve güvenliği için arama ve kontrol faaliyeti yapıldı.

BURSA (İGFA) -  Büyükorhan ve Harmancık ilçesindeki tren ve istasyonlarda; toplam 28 personel ile "Takip" ve  "Namlu" isimli Uyusturucu ve Bomba Arama Kopeklerinin katılımıyla huzur ve güvenlik faaliyeti gerçekleştirildi.

İl Jandarma Komutanlığı tarafından hareket halinde icra edilen faaliyette, toplam 193 yolcunun sorgusu yapılırken, alınan arama kararına göre yolcuların üzerinde ve trende çeşitli aramalar yapıldı. 

Kontrollerde herhangi bir suç unsuruna rastlanılmazken, faaliyete katılan uyuşturucu ve bomba arama köpekleri yolcuların ilgi odağı oldu.

Vatandaşlar yapılan denetimin son derece yararlı olduğunu belirterek ekiplere teşekkür etti.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: bursa'da jandarma'dan trende denetim

Kayseri'de 1 Mayıs Coşkusu: İşçiler Taleplerini Meydanda Dile Getirdi

İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs bilançosu! 384 gözaltı!

Anne bebek bağı bebeğin dünyasını şekillendiriyor

Süper Loto’nun süper ikramiyesi rekor kırıyor!

Sağlıklı uzun yaşam için bilimsel çözümler

Burak Deniz'in yeni reklam filmi nefesleri kesecek

ARNİAD’da yeni döneme güçlü başlangıç

2025 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı

Bakırköylü miniklere sağlık taraması

İstanbul Ataşehir'de Bölgesel İstihdam Ofisi açıldı

Harbiye Açık Hava'da yeni sezon başlıyor

Bursa’da Martı TAG gerilimi!

Arıkan: Deprem vergileri nereye gitti?

10 araçtan 6’sı arıza kaynaklı yolda kalıyor!

Bakırköy'de Melin Molla'dan piyano resitali