Bursa'dan 'hava' müjdesi! Bursa-Almanya uçulacak!

Bursa

Bursa'dan 'hava' müjdesi! Bursa-Almanya uçulacak!

TBMM 27. Dönem AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, Bursa'dan Almanya'ya karşılıklı direkt uçak seferleri 3 Nisan'da başlayacağı duyurdu.

BURSA (İGFA) - Bursa'dan yurt içi seferlerde Erzurum, Diyarbakır, Trabzon ve Muş uçuşlarının ardından Sun Express Havayolu tarafından Antalya ile Adana-Mersin uçuşları da 10 Kasım'da başlamıştı. Bursa'dan Antalya'ya giderek Sun Express Havayolu şirketi yetkilileriyle görüşme yapan AK Parti 27. Dönem Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, burada yeni bir müjde verdi. 

Sun Express Havayolu tarafından Bursa'dan direkt seferlerle Almanya Düsseldorf ile Stuttgart seferlerinin de başlayacağını müjdeleyen Esgin, detaylı bilgi verdi: 

"Bursa Yenişehir Havalimanı'ndan Almanya Düsseldorf direkt uçak seferleri 3 Nisan'da haftada iki gün olmak üzere Perşembe ve Pazar günleri gerçekleşecek. Haziran ayından itibaren seferler haftada 3 güne çıkarılarak Salı-Perşembe-Pazar günleri olacak. Yine Bursa'dan Almanya Stuttgart karşılıklı direkt uçak seferleri de 30 Mayıs tarihinden itibaren Pazartesi ve Cuma günleri gerçekleşecek. Üstelik İstanbul Havalimanlarında çok daha uygun olarak 4 bin TL'den başlayan bilet fiyatlarıyla satışlar başladı. Bursa'dan Almanya'ya 3 buçuk saatte uçmanın ayrıcalığını sadece Bursalı hemşehrilerimiz değil, Balıkesir, Yalova, Kütahya ve civar illerden vatandaşlarımız da yaşayacak." 

Bursa-Antalya ile Bursa-Adana ve Mersin uçak seferlerinin de doluluk oranlarının her geçen gün arttığına dikkat çeken Esgin, "Bursalı hemşehrilerimizin bu illere uçak seferlerinde Bursa Yenişehir Havalimanı'nı tercih etmelerini tavsiye ediyorum. Antalya ve Adana-Mersinli vatandaşlarımızı da kış turizminin merkezi, tarih, kültür, gastronomi ve sağlık turizminin şehri Bursa'mıza bekliyoruz" dedi. 

Esgin, "Bursa'nın havayoluyla daha etkin ve ulaşılabilir bir şehir olması için Bursalı ve civar şehirlerdeki vatandaşlarımızın Bursa Yenişehir Havalimanı'nı tercih etmeleriyle uçaklarımızın doluluk oranlarının artması demek sadece güvenilir, konforlu ve ucuz uçuşlarla birlikte yeni uçak seferlerinin de Bursa'ya kazandırılması demektir. Hedefimizde Almanya ile birlikte Kıbrıs, Gaziantep, Samsun, Kars ve daha birçok yeni yurt dışı seferleri var" dedi. 


Haber Kaynak : İGFA

Mardinli hayırsever İsmail Kaya adına vakıf kuruldu

Adaylar “YKS Gençlik Kampı”yla moral depoladı

11 organize suç örgütüne 90 gözaltı!

Vali Sözer'e Beykoz'dan veda yemeği

Cumhurbaşkanı Erdoğan: En büyük arzum, Putin ve Zelenskiy’i ve hatta Trump'ı buluşturmak

Türkiye Pickleball'da bölge şampiyonaları belli oldu... Finaller Bursa'da

Büyükçekmece Meclisi'nde Başkan Akgün'ün gözaltı mektubu okundu

PTT'den İğneada Longoz Ormanları'na ilk gün zarfı

Mardinli sporcu Ahmet Alkanoğlu'ndan bir başarı daha!

Türkiye otomotiv sektöründe Çin etkisi güçleniyor!

TEKA’nın “Sanata Dönüşüm” Projesi sanatseverlerle buluştu!

Gazi Alemdar Gemisinin destansı serüveni kitap oldu

Keşanlı genç futbolcular Beşiktaş altyapısında!

Akademik yılın finali! Yusuf Çapraz’da mezuniyet töreni

Süper Loto'da bir kişiye büyük ikramiye çıktı