Bursalı marketçilerden sektöre özel teşvik ve destek talebi

Bursalı marketçilerden sektöre özel teşvik ve destek talebi

Bursalı marketçilerden sektöre özel teşvik ve destek talebi

Türkiye Perakendeciler Federasyonu Başkan Yardımcılığına getirilen Bursa PERDER Başkanı Haşim Kılıç, yeni dönemde enflasyonla mücadeleye daha fazla katkı sunacaklarını söyledi.

BURSA (İGFA) - Türkiye Perakendeciler Federasyonunun (TPF) İstanbul’da gerçekleştirilen 8. Olağan Genel Kurulunda yeniden Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Ömer Düzgün güven tazeledi. Bursa PERDER de yeni yönetimde önemli rol üstlendi.

TPF Başkan Yardımcısı ve Bursa PERDER Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Kılıç, Genel Kurulda Türkiye Perakendeciler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına getirildi. Bursa PERDER Başkan Yardımcısı Özer Düşünüklü ve Denetim Kurulu Üyesi İbrahim Özhan Federasyon Yönetim Kurulunda, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Karalı ise Federasyon Disiplin Kurulunda yer aldı.

SEKTÖRE ÖZEL TEŞVİK VE DESTEK TALEBİ

Yerel marketlerin çatı kuruluşu TPF’nin, üyeleriyle ülke ekonomisine çok önemli katma değerler sağladığını belirten Bursa PERDER Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Kılıç, “Başkanımız Ömer Düzgün ve yönetimdeki arkadaşlarımızla birlikte, önümüzdeki dönemde sektörümüz adına önemli projeleri, birlik-beraberliğimizi de artırarak hayata geçireceğiz. Yönetimimiz, tüm üyelerinden aldığı güçle ses getiren çalışmalara imza atacak” diye konuştu.

Önceliklerinin, haksız rekabeti önleyecek Perakende Yasasının hayata geçmesi olduğunu da kaydeden Başkan Kılıç, “Enflasyonla mücadelede kilit rol oynayan perakende sektörümüzün sahadaki kabiliyetlerini artırmaya yönelik atılacak adımlar, herkes için önemli kazanımlar sağlayacak. Halkımıza düşük kar marjıyla hizmet verirken enflasyonla mücadeleye daha fazla katkı vermemiz adına sektörümüz özelinde teşvik ve desteklerin uygulanmasını talep ediyoruz. Sektörümüzün dijitalleşme ve sürdürülebilirlik odaklı gelişimi için üyelerimiz ve tedarikçilerimiz ile yoğun çalışmalar yapacağız. Karar mercileri ve müşterilerimiz ile ilişkilerimizi de yoğunlaştıracak ve tüm kesimlerin kazanacağı projeleri hayata geçireceğiz.” dedi.


Haber Kaynak : İGFA

Nilüfer'de Jandarma Komutanı'ndan Belediye Başkanı'na İade-i Ziyaret

Kahramanmaraş'ta 10 Bin Öğrenci Ücretsiz TYT Deneme Sınavında Ter Döktü

İçişleri Bakanı Yerlikaya: Kırmızı Işık İhlali Yapan Sürücüler Yakalandı

Bitlis Emniyet Müdürlüğü'nden 'Kalplerde Sevgi, Gözlerde Güven' Mesajı

Pendik Belediyesi Atatürk Arboretumu'nda Doğa Yürüyüşü Düzenliyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Vefat Eden Çalışanlarını Lokma Hayrı ile Andı

Yalova'da Üreticilere 14 Ton Buğday Tohumu Dağıtıldı

Kâğıthane'de Millet Kıraathaneleri Gençlerin Gözdesi Oldu

Büyükkılıç, Birlik Vakfı'nda Gençlerle Buluştu

Altın Portakal, Cumhuriyet Bayramı'nı Özel Galalarla Kutladı

Aksaray'da Atıklar Beyaz Bastona Dönüşüyor

FETÖ Operasyonlarında 31 İlde 50 Kişi Tutuklandı

Vahap Özbayer'in Adı Emek Mahallesi'ndeki Spor Alanında Yaşatılıyor

Şanlıurfa'da 3350 Metrelik Cadde Modern Standartlarla Yenilendi

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Yunak'a Kazandırdığı Kardelen Parkı Açıldı