Büyükçekmece'de site güvenlik görevlisine bıçaklı saldırı!

Büyükçekmece

Büyükçekmece'de site güvenlik görevlisine bıçaklı saldırı!

İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde bulunan Gölşehir Sitesi'nde gece şok edici bir bıçaklı saldırı gerçekleşti. Saldırı sonrası uyuşturucu bağımlısı şahısların yakalanması için çalışma başlatıldı.

İSTANBUL (İGFA)- Alınan bilgiye göre saat 00.14 civarında, Büyükçekmece'de bulunan Gölşehir Sitesi'nde şok edici bir bıçaklı saldırı yaşandı.

Uyuşturucu bağımlısı olduğu düşünülen şahıslar tarafından gerçekleştirilen saldırıda, güvenlik görevlisi bıçaklandı. Güvenlik görevlisi, aldığı iki bıçak darbesiyle yaralandı ve ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Blok çatılarının kilitlerini kıran ve çeşitli suçlara karıştıkları düşünülen 12-17 yaş arasındaki çocukların bu olaylarla bağlantılı olabileceği belirtilirken, sitede gerçekleşen bu tür olaylar, güvenlik kameralarına yansıyan video kayıtlarıyla tespit edildi.

Güvenlik personeline yapılan saldırı, site sakinleri arasında büyük endişeye yol açtı.

Olayla ilgili olarak emniyet güçleri geniş çaplı bir soruşturma başlatmış olup, suçluların yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.

Site yönetimi ve yetkililer, yaşanan bu talihsiz olayın ardından güvenlik önlemlerini artırma kararı aldı.


Haber Kaynak : İGFA

PTT'den 'Ahilik Geleneği' konulu anma pulu ve ilkgün zarfı

Yol Bisikleti Milli Takımı'nın 'Dünya' heyecanı

'Doğanın Ruhu'nda finale kalan projeler belli oldu

Zümra Rezzan Dünya Şampiyonası yolunda

Boğaziçi'ndenTEKNOFEST 2025’te büyük başarı

İstanbul Bakırköylü kadınlar güne sportif başlıyor

Azerbaycan'da Bakü Türk Anadolu Lisesi törenle açıldı

Ahilik kültürü İstanbul Beylikdüzü'nde yaşatıldı

Milletvekili Özdemir öğrencilerin aç okula gitmesini TBMM'ye taşıdı

İstanbul Emniyeti'nden suç çetelerine darbe

KAPSÜL’den TEKNOFEST’te 18 ödüllük başarı

TÜMKAD'dan yeni döneme merhaba

Bursa ve Rheinland-Pfalz yeni işbirliklerine kapı araladı

İstanbul Maltepe’de Kent Arkeolojisi masaya yatırıldı

Elif Buse Doğan, başarısını ekrana taşıdı!