Çalık, Beylikdüzü mahalle esnafını ziyaret etti

Çalık, Beylikdüzü mahalle esnafını ziyaret etti

Çalık, Beylikdüzü mahalle esnafını ziyaret etti

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Yakuplu Mahallesi’ndeki esnafı ziyaret ederek, esnafın talep, öneri ve şikayetlerini dinledi. Göreve geldiği günden bu yana halkla sık sık bir araya gelerek sorunlara çözüm üreten Başkan Çalık, mahalle esnafının sıkıntılarına da duyarsız kalmadı.

İSTANBUL (İGFA) - Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Yakuplu Mahallesi esnafını ziyaret ederek esnafın talep, öneri ve şikayetlerini dinledi. Ziyareti sırasında Başkan Çalık’a Yakuplu Mahallesi Muhtarı Nurten Çalışkancı, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve belediye meclis üyeleri de eşlik etti. Mahalle esnafıyla yapılan görüşmelerde, iş yerlerinin karşılaştığı çeşitli sorunlar gündeme gelirken, Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, gelen talepleri ve şikayetleri dikkatle dinledi. Başkan Çalık, esnafların önerilerini not alarak, gerekli çözümlerin üretilmesi için ilgili birimlere talimat verdi.

ÇALIK: ÇALIŞMALARIMIZA HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEĞİZ

Beylikdüzü’nde esnafın her zaman yanında olduklarını vurgulayan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Esnafımızın talepleri bizim için önemli. Onların önerileri, şikayetleri ve ihtiyaçları doğrultusunda gereken adımları atmaya devam edeceğiz. Belediye olarak, ilçemizdeki tüm esnafın yanında olmaya ve onların işlerini kolaylaştırmaya yönelik çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi. Başkan Çalık’ın ziyaretinin ardından mahalle esnafı da kendilerine gösterilen ilgiden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.


Haber Kaynak : İGFA

Yeşilay'dan bağımlılıklarla mücadelede küresel liderlik

İstanbul Enerji AŞ geleceğe güç verdi

Ampute maçında gol düellosu

Büyükakın: Sanat ve doğa Kocaeli’nde buluşuyor

Tırnak sanatına yeni bir soluk

Bakırköy’de su baskını sorunları bir bir çözülüyor

İHS Teknoloji’den yeni nesil siber güvenlik çözümü

Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı

Aranan suçlular Türkiye'de! Yurtdışında yakalanıp Türkiye'ye getirildiler

Siber suçlarda yapay zeka ve otomasyon patlaması!

Genç hatipler hutbe okuyarak yarıştı

İTÜ Elektrikli Araç Takımı'na 'Estasyon' destek

Erdoğan: Küresel enerjinin güvenli limanıyız... Akkuyu'dan ilk elektrik yıl sonunda

Başkan Özdemir'den liselilere 'umutlarınızı bırakmayın' mesajı

İstanbul gençliği alarm veriyor!