Çanakkale'deki yangında son durum... Çanakkele'de tedbir amaçlı kara ve deniz ulaşımı kapalı

Çanakkale

Çanakkale'deki yangında son durum... Çanakkele'de tedbir amaçlı kara ve deniz ulaşımı kapalı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Çanakkale Damyeri mevkiinde meydana gelen orman yangınına müdahale çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirtti. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı da gece görev yapabilen 4 helikopterimiz gün ağarana kadar sorti yaptığını açıkladı.

ANKARA (İGFA) - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Çanakkale-Çan Karayolu tedbir amaçlı sivil araç trafiğine, Çanakkale Boğazı'nın da çift taraflı deniz ulaşımına kapandığını duyurdu.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Yerlikaya, bölgeye 2 bin 659 personel, 8 uçak, 26 helikopter, 240 arazöz, 71 su tankeri ve 328 iş makinesinin sevk edildiğini belirterek, bölgedeki 9 köyde toplamda 337 hane ve 1251 kişinin tedbir amaçlı tahliye edildiğini kaydetti.

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1694214292168417592

Bakan Yerlikaya, Sarıcaeli Köyü yaşlı bakım evinden 72 kişinin tahliye edilerek Terzioğlu KYK yurduna yerleştirildiği bilgisini de paylaştı.

Öte yandan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı da gece görev yapabilen 4 helikopterimiz gün ağarana kadar sorti yaptığını açıkladı.

https://twitter.com/ibrahimyumakli/status/1694211085904081376


Haber Kaynak : İGFA

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kentsel dönüşüm hayat memat meselesi!

Zafer Partisi'nin paylaşımına re'sen soruşturma başlatıldı! Partiden 'disiplin' açıklaması!

Düzce'de trafik kazası: 1 yaralı

Özgür Özel'den saldırı sonrası ilk mesaj: Fırtınadan sağ salim geçeceğiz

Diş eti çekiliyorsa kemik de eriyordur!

DSÖ Sağlıklı Şehirler Ağı Bursa’da yapılacak

Başkan Tugay, İstanbul'da Özgür Özel'le buluştu

Devlet korumasındaki çocuklardan doğa dostu projeler

İstanbul'da bilinçli nesiller yetiştiriliyor

Erdoğan’dan Özel’e 'geçmiş olsun' telefonu

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği İstanbul'da toplandı

Özgür Özel'e yumruklu saldırı! Şüpheli gözaltında!

Takma kirpik kullanımında göz sağlığına dikkat!

İstanbul'da sivrisinekle mücadelede önlemler arttı

İstanbul Sarıyer'de normale dönüş!