'Çevre Dostu 1.000 Okul'a kapanış töreni

'Çevre Dostu 1.000 Okul'a kapanış töreni

Millî Eğitim Bakanlığınca yürütülen Çevre Dostu 1.000 Okul Projesi kapanış töreni, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla gerçekleşti.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen programda konuşan Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde başlattıkları her projeyi iki ay gibi kısa süre içinde tamamladıklarını hatırlattı.

"Öncelikle 'Kütüphanesiz Okul Kalmayacak' kampanyasıyla başlamış olduğumuz proje kapsamında 16 bin 361 kütüphaneyi iki ay gibi kısa sürede yaptıklarını anlatan Bakan Özer, "2021 yılı itibarıyla gönül rahatlığıyla tüm Türkiye'ye şunu dedik: 'Artık kütüphanesiz okulumuz yok.' Sadece bununla yetinmedik, aynı zamanda Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi 28 milyonu olan kitap sayısını 60 milyona çıkardık ve yıl sonuna kadar da inşallah, 100 milyona çıkaracağız." diye konuştu.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: 'çevre dostu 1.000 okul'a kapanış töreni

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kabine sonrası önemli açıklamalar... Devlet aklıyla güçlü gelecek

Erkan Açıngül'den şiir ve müzik harmanı

Bayram boyunca 22 milyon fal yorumlandı

Boğaz geçiş ücretlerine ayar!

'Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli' etkinliğine İstanbul’dan açılış

Aile Hekimleri İstanbul'da eylemde... Eziyet Yönetmeliği geri çekilsin!

Bel sağlığını korumak için bunlara dikkat!

İstanbul Beylikdüzü’nde babalar günü’ne özel etkinlikler

Bakırköy Kent Lokantası’nda Zeyrek için hayır yemeği

TEMA: Toprağı iyileştirmek, geleceği korumaktır

18 ilde 38 DEAŞ'lı yakalandı!

Kiraz Festivali Gülben Ergen’le final yaptı

Ziynet Sali’den 25. yıl sürprizi: “Bir Garip Olur İçim” yayında!

HPV virüsüne karşı doğru bilinen yanlışlar

Cazın yıldızları Boğaz’da parladı