CHP, Afet Koordinasyon Merkezi kurdu

CHP, Afet Koordinasyon Merkezi kurdu

CHP, Afet Koordinasyon Merkezi kurdu

Türkiye’de 10 kentte vatandaşların yaşamını yitirmesine neden olan deprem faciasının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın’ın başkanlığında Genel Merekezi’nde Afet Koordinasyon Merkezi kuruldu.

ANKARA (İGFA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, “Kahramanmaraş merkezli deprem felaketini en az hasarla atlatmak için tüm gücümüzle milletimizin yanındayız” dedi.

 

Türkiye’de pek çok ilde can kaybına neden olan deprem felaketinin hemen ardından CHP bünyesinde Afet Koordinasyon Merkezi kuruldu.

AFAD Başkanı Yusuf Sezer ile telefonda görüşen CHP’li Akın, felaketin ardından CHP bünyesinde seferberlik ilan edildiğini ve enkaz altında kalan vatandaşlara ulaşılması için özel bir iletişim hattı kurulduğunu iletti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın; CHP Afet Koordinasyon Merkezi’ne gelen taleplerin doğrudan AFAD’a ve ilgili yerel yönetimlere iletildiğini ifade etti. CHP’li Akın, depremzede tüm vatandaşların 0312 207 40 65 numaralı iletişim hattı üzerinden her türlü talebini iletebileceğini kaydetti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, “Yaşanan bu felaketi bir an önce atlatmak ve arama kurtarma faaliyetlerine katılmak için, başta Büyükşehir belediyelerimiz olmak üzere çalışıyoruz. Dayanışma, birlik ve beraberlik içinde yaralarımızı hep beraber saracağız. Belediye Başkanlarımız ekipleriyle, tüm gücüyle milletimizin yanında. Felaketin yaraları birlikte saracağız” diye konuştu.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: chp afet koordinasyon merkezi kurdu

İstanbul Boğazı'nda kaçak yapı avı!

LÖSEV gönüllüleri İBB Korolar Festivali'nde

Antalya'daki kültürel mirasa koruma katkısı

Basın İlan'dan süreli yayınlara 'ihlal' cezası

İstanbul'un üç köprüsüne Türk Bayrağı asıldı

Edirne Uzunköprü’ye bir hibe de TBB'den

Narkokapan-Bursa'da 304 torbacı yakalandı... 21 ilde büyük baskın!

İçişleri'nden iki geçici uzaklaştırma daha!

MST Akademi ilk mezunlarını verdi... Sektöre nitelikli genç güç

İstanbul'da Anadolu lezzeti halk ekmek ile sofralarda

15 Temmuz'da raylı sistemler ücretsiz olacak

Türkiye Belediyeler Birliği'nden başkan operasyonlara tepki

Ferdi Tayfur'un yıllık telif geliri ne kadar? MESAM veri tabanında Tayfur’un 350 eseri kayıtlı!

MESAM'dan Spotify'a işbirliği çağrısı: Çözüm ortağı olarak görmek istiyoruz

Bursalı marketçiler İstanbul'da ticari köprüler kurdu