CHP Keşan: 10 Ekim, hafızamızda silinmez izler bırakmıştır

CHP Keşan: 10 Ekim, hafızamızda silinmez izler bırakmıştır

CHP Keşan: 10 Ekim, hafızamızda silinmez izler bırakmıştır

CHP Keşan İlçe Başkanı Anıl Çakır, 10 Ekim 2015 tarihinde Ankara Tren Gar’ı önünde yaşanan terör saldırısında katledilen 103 yurttaşımızı yayımladığı mesajla andı.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) -  Edirne Keşan'da CHP İlçe Başkanı Anıl Çakır, Ankara Tren Gar’ı önünde yaşanan terör saldırısında katledilen 103 yurttaşı mesajla andı.

CHP Keşan İlçe Başkanı Anıl Çakır, 10 Ekim'in direnişin simgesi olduğunu belirterek, "Barış ve kardeşlik için mücadele eden tüm insanlarımızın anısı önünde saygıyla eğiliyoruz.” dedi.

Başkan Çakır, 10 Ekim 2015'te yaşanan insanlık dışı terör saldırısında kaybettiğimiz canların milletin vicdanında derin yaralar açtığını, hafızalarda silinmez izler bıraktığını belirtereki "Bu kara gün, bize bir kez daha kardeşliğimizin ve bir arada yaşama irademizin ne kadar önemli olduğunu hatırlatmaktadır. Birlik ve beraberliğimizi hedef alan bu acı olayda hayatını kaybeden 103 yurttaşımızı rahmetle anıyor, yaralanan kardeşlerimize bir kez daha şifa diliyoruz. Adaletin, demokrasinin ve insan haklarının her daim yanında durarak, bu karanlık günlerin bir daha yaşanmaması için mücadelemizi sürdüreceğiz" diye konuştu.


Haber Kaynak : İGFA

'Osman Gazi' Karadeniz'e uğurlandı

UKOME'den "Mehtap" ve "Büyük Ada" turları kararı

"Fetih Sergisi" Gebze'de açıldı

Balıkesir'de korkunç kaza! Direksiyon hakimiyeti kaybedildi!

İstanbul’a 4 yeni millet bahçesi! 428 bin metrekarelik yeşil alan İstanbul’a kazandırıldı

Sağlıklı kemikler için bu meyveleri tüketin !

Flora Fotoğraf Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan tarihi fetih mesajı

Kurbanlıklar yüzde 25 arttı... TZOB'a göre 147 milyar TL'lik ekonomik hareket bekleniyor

Sosyal Etki Zirvesi’nden güçlü mesaj: Eşitsizliklerden eşitlik arıyoruz

3 Haziran'da pedallar geleceğe dönecek

İBB'den İstanbul'da 150 yeni taksi plakası

MEB gastronomi ve aşçılıkta ödüllendirdi

FIFA kokartlı kadın hakem Türkiye'de ilke imza attı

HSK’ya yeni üyeler atandı... Bakan Tunç’tan 'hayırlı olsun' mesajı