CHP'den meclise olağanüstü davet!

CHP

CHP'den meclise olağanüstü davet!

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, TBMM'yi olağanüstü toplantıya çağırmak için Meclis Genel Sekreterliği'ne dilekçe verdiklerini açıkladı.

ANKARA (İGFA) - CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP'nin 120 vekilin imzasıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni 1 Ağustos'ta sağlık çalışanlarının sorunlarını görüşmek üzere olağanüstü toplantıya davet etti. Özel, konuyla ilgili dilekçelerini Meclis Genel Sekreterliği'ne sunduklarını duyurdu.

Konuya yönelik amaca yönelik ve çözüme kavuşan bir kanuna kavuşamadıklarını anlatan Özel yaptığı açıklamada, kanun teklifi ile ilgili komisyonun yeniden çalıştığını belirterek, gelinen ve yaşanan süreçleri anlattı.

Sağlık meslek örgütleri, sendika ve derneklerin 14 maddelik kanun teklifini gündeme getiren Özel, üç grup başkanvekili imzasıyla Meclis Başkanlığı'na teklifi sunduklarını ifade eden Özel, "120 imzayla meclisi 1 Ağustos'ta saat 14.00'te olağanüstü toplantıya davet ediyoruz. Bu toplantıda önce genel görüşme açılmasını talep ediyoruz. Sağlıkta şiddet konusundaki öneri ve düşüncelerini dile getirsin. Ardından değişiklik yapılması talep edilen konuları görüşelim" dedi.

https://twitter.com/herkesicinCHP/status/1551516230686806019

Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: chp'den meclise olağanüstü davet!

Yozgat Çayıralan Belediyesi sosyal tesisi açıldı

Korku evlerinde adrenalin ararken travma yaşanabilir!

Edirne Keşan’da Emniyet'ten şok uygulama

Tarsus'ta Cumhuriyet Coşkusu Engelsiz Eğitim Merkezi'nde Yaşandı

9 Kırmızı Bültenli 1 Ulusal Aranan Suçlu Yurda Getirildi

İçişleri Bakanı Yerlikaya: Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Genç Kızın Hayalleri Vardı

Tarsus Belediye Başkanı Özbek Mahallesi'nde Vatandaşlarla Buluştu

İstanbul'da 'Anadolu Kısaları Forum' başladı

İzmir'de 1600 Öğrenciye Güvenli Gelecek Eğitimi Verildi

Altı İlde KADES Uygulaması Hakkında Bilgilendirme Çalışmaları Yapıldı

Antalya'da Toplum Destekli Polisler Gençlerle Buluştu

İmamoğlu Çağlayan’da 'casusluk' soruşturmasında ifade veriyor

İstanbul'da uyuşturucu operasyonlarında 381 kg metamfetamin ve 1 milyon 85 bin uyuşturucu hap ele geçirildi

Kocasinan'da Argıncık Kentsel Dönüşüm Projesi Başlıyor

Eyyübiye Belediye Başkanı Şıhmaksut Mahallesi'nde Ziyaretlerde Bulundu