Çocuklar yarıyıl tatilini eğlenceyle karşıladı

Çocuklar yarıyıl tatilini eğlenceyle karşıladı

Çocuklar yarıyıl tatilini eğlenceyle karşıladı

İstanbul'da Beylikdüzü Belediyesi’nin 2024-2025 eğitim ve öğretim yılının ilk yarısını tamamlayan öğrenciler için hazırladığı Beylikdüzü 10.Yarıyıl Şenliği başladı.

İSTANBUL (İGFA) - İstanbul Beylikdüzü'nde çocuklar atölye çalışmalarından sahne gösterilerine kadar çeşitli etkinliklerde doyasıya eğlendi.

Beylikdüzü Belediyesi tarafından bu yıl 10’uncusu düzenlenen Beylikdüzü Yarıyıl Şenliği ilk günden yoğun ilgi gördü.

Çocuklar atölye çalışmalarından sahne gösterilerine kadar birçok etkinliğe ücretsiz katılma imkânı bulurken karneleriyle gelen öğrencilere kitap hediye edildi.

Şenlikler, 1 Şubat'a kadar Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi, Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Kültür ve Sanat Merkezi ile Galeri Beylikdüzü olmak üzere 3 ayrı merkezde devam edecek.

Beylikdüzü’ndeki tüm çocukları Yarıyıl Şenliği’ne davet eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, amaçlarının çocukların tatil boyunca keyifli vakit geçirmeleri olduğunu belirterek, eğitici, öğretici ve çocukların hayal gücünün gelişmesine katkıda bulunacak etkinliklere tüm çocukları beklediklerini söyledi.


Haber Kaynak : İGFA

Yeşilyurt'ta 'Güvenli Aile, Güvenli Nesil' Eğitimleri Başladı

Nilüfer Yeni Yıl Festivali ile 2026'ya Hazırlanıyor

Dijital reklam harcamaları 4 kat arttı

Ödüllü Film 'Bildiğin Gibi Değil' Ekibi Küçükçekmece'de Sinemaseverlerle Buluştu

Muratpaşa'da Yerli Üretim ve Coğrafi İşaretler Vurgulandı

Şahinbey Ampute Futbol Takımı, Malatya'yı Evinde 2-0 Mağlup Etti

Büyükçekmece'deki özel huzurevi olayına Bakanlık müdahalesi

Taraklı Alballar Mahallesi'nde Altyapı Dönüşümü Başladı

Akademi Aksaray'da Kış Dönemi Kayıtları Başlıyor

Kartal Kavşağı Altyapı Çalışmaları Yerinde İncelendi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer, Çocuk Meclisi Üyeleriyle Buluştu

Altay Tankı’nın ateş gücü SARSILMAZ'dan! SAR 127 MT envanterde

Erciyes Kayak Merkezi'nde Kış Sezonu 18 Aralık'ta Başlıyor

Kırşehir'de 1. Âşık Paşa Dil ve Şiir Festivali Başladı

Aksaray Belediyesi, Selçuklu Külliyesi Yanına Sosyal Tesis İnşa Ediyor