Cumhurbaşkanı Erdoğan: "2023 Haziranı bizim için önemli bir sınav"

Cumhurbaşkanı Erdoğan:

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "2023 Haziranı bizim için önemli bir sınav"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Sinop İl Başkanlığı Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı'na İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun araması üzerine telefonla bağlanarak, 2023 Haziranı'nın kendileri için çok önemli bir sınav olduğunu söyledi.

ANKARA (İGFA) - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun araması üzerine Sinop'taki partililere seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinop’u kendisinin de çok özlediğini vurgulayarak önemli mesajlar verdi.

İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, 2023 Haziran'ının çok önemli bir sınav olduğuna işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "2023 Haziran bizim çok önemli bir sınav. Bu sınavı Sinop’ta bugüne kadar gerçekleşen seçimlerin çok daha üstünde, bir hazırlıkla gerçekleştirecek ve Sinop’ta özellikle bu ana muhalefete artık bugüne kadar yakaladığı imkânları vermeyeceğinize inanıyorum. Sinop’a zaten bugüne kadar ana muhalefetin belediyelerin vermiş olduğu en ufak bir hizmet yok. Ne hizmet verilmişse bugüne kadar AK Parti iktidarı olarak bizler verdik. Bundan sonra da vermeye devam edeceğiz" dedi.

"Yaparsa AK Parti yapar. Başarırsa AK Parti başarır" diyen Erdoğan, "Bugüne kadar nasıl bu hizmetleri başardıysak bundan sonra da yine bu hizmetleri AK Parti olarak bizler başaracağız. Hep birlikte el ele vererek ana kademe olarak, kadın kolları, gençlik kolları olarak daha çok gayret daha çok çalışarak inşallah bu işi başaracağız" diye konuştu.


Haber Kaynak : İGFA

Başakşehir'de kediye şiddet olayının şüphelisi gözaltında!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlere seslendi: Büyük ve güçlü Türkiye'ye az kaldı

İstanbul-Halep uçuşları yeniden başladı

Düzce'de zincirleme trafik kazası

İstanbul'da üçlü işbirliği zirvesi başladı

Kronik ağrıya meydan okuyun! Fibromiyalji çocuklarda da sık görülüyor!

MEB ve JENDER’den mesleki eğitimde iş birliği

Mehmet Efe’nin hayali gerçek oldu: Protezle ilk maçını oynadı

Sinemaseverler için Cuma vizyonu: Vizyonda neler var?

Gülşah Alakuş, BNP Paribas Cardif Türkiye’nin yeni İnsan Kaynakları lideri oldu

İstanbul Bakırköy'de Yaz Spor Okulu’nun üçüncü dönemi başladı

Prof. Dr. Erol Özvar yeniden YÖK Başkanı ve üyesi olarak atandı

Beylikdüzü Belediyesi’nden üniversite adaylarına ücretsiz tercih desteği

Türkiye’de 70 ilde dev uyuşturucu operasyonu! 940 şüpheli yakalandı

Simge’den yeni sürpriz: 'Taksi' yayında!