Cumhurbaşkanı Erdoğan: 5 doz aşının faydasını gördüm

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 5 doz aşının faydasını gördüm

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 5 doz aşının faydasını gördüm

COVID-19 dolayısıyla izolasyon sürecinden çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 5 doz aşının faydasının muhakkak olduğunu belirterek, "Bu süreci çok çok rahat atlattım" ded.

İSTANBUL (İGFA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüs sürecine dair 5 doz aşının çok faydasını gördüğünü söyledi.

2 Sinovac, 3 Biontech aşı olduğunu anımsatan Erdoğan, "Bu süreci çok çok rahat atlattım. Tabii ki bunda aşının faydası muhakkak. Ben 2 Sinovac, 3 de Biontech oldum" dedi.

Eşi Emine Erdoğan'ın süreci henüz atlatamadığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ama kendisinin rahatsızlığı da inanıyorum ki Pazartesi gününe kadar geçer. Seyahate beraber gitmek gerekiyor, o beni yalnız bırakmaz" dedi.

Öte yandan elektrik faturalarıyla ilgili de soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Muhalefetin anlattığı yaygarasını kopardığı gibi bir durum söz konusu değil. Batı'da şu an elektrik fiyatları nerelerde doğalgaz fiyatları nerelerde. Biz vatandaşımızı rahatlatabilmek için elimizden gelen her türlü gayreti yaptık yapmaya devam edeceğiz. Vatandaşı enflasyona ezdirmedik ezdirmeyeceğiz" diye konuştu.

https://twitter.com/tcbestepe/status/1492106057149263872

Haber Kaynak : İGFA

Tamer Karadağlı’dan Gaziantep Şehir Tiyatrosu’na ziyaret

Dış ticarette 32 il 1 milyar doları aştı!

Konya Karatay Belediyespor yeni sezona hazır

Genç lojistikçiler 23 Ekim’de İstanbul’da yarışacak

İstanbul Beylikdüzü 'engelsiz iletişim'den yana

Bursalı yerel zincirler Perakende Zirvesi'ne akın etti

Arjantin Başkonsolosu Vivas’tan İzmir'e ziyaret

Kuzeyde sağanak, güney ve batıda mevsim normalleri

İstanbul Bakırköy’de engelsiz yaşam için yeni adım

İstanbul’da zehir tacirlerine darbe: 6 ilçede 11 tutuklama

Malatya Büyükşehir’den Uzunhasan’a güvenli ve modern yol

Maltepe'nin yeni binalarına estetik dokunuş

Yeşilay TEKNOFEST'te gençlerle buluşacak

Kaleseramik Vakfı Üstün Başarı Bursu başvuruları için son gün 10 Ekim

Konut satışlarında sürpriz veri yok! Satışlarda İstanbul yine birinci