Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dip dalga hareketi olarak doğduk, milyonların umudu olduk

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dip dalga hareketi olarak doğduk, milyonların umudu olduk

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dip dalga hareketi olarak doğduk, milyonların umudu olduk

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti 23. Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla yaptığı konuşmada, Türkiye’yi yönetme mesuliyetini devraldıkları andan itibaren millete karşı görevleri hakkıyla yerine getirmenin çabasında içerisinde olduklarını belirtti.

ANKARA (İGFa) - Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kongre Merkezi’nde düzenlenen 23. Kuruluş Yıl Dönümü Programı’na katılarak bir konuşma yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında, bir dip dalga hareketi olarak doğan, kurulan, büyüyen AK Parti'nin çok kısa sürede milyonların umudu hâline dönüştüğünü söyledi.

"Gittiğimiz her yerde, büyük bir coşku ile karşılandık, 7'den 70'e toplumun her kesiminden muazzam bir teveccüh gördük" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan,"Yorulmuş, tükenmiş, gelecekten ümidini kesmiş, karamsarlık girdabında sürüklenen bir milletin umutlarını yeniden dirilttik. Milletimiz, AK Parti’de yıllar sonra kendini gördü. Kendi değerlerini temsil eden, samimi, liyakatli, gayretli ve Türkiye sevdalısı kadroları gördü. Kuruluşumuzun üzerinden yalnızca 14 ay geçmişken, aziz milletimizin takdiri ile ülkeyi yönetme sorumluluğunu işte bu yüce ruhla üstlendik. Türkiye’yi yönetme mesuliyetini devraldığımız andan itibaren milletimize karşı görevlerimizi hakkıyla yerine getirmenin çabasındayız. Problemlerin karmaşıklığı karşısında ürken, çekinen, korkan değil tam tersine ne kadar büyük olursa olsun meselelerin üzerine cesaretle giden ve çözüme odaklanan bir anlayışla hareket ediyoruz” diye konuştu.


Haber Kaynak : İGFA

Niğde Belediyesi'nde Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı, En Düşük Maaş 44.460 TL Oldu

Mudanya'da 'Ben Ismarlıyorum' Uygulaması ile Dayanışma Hareketi Başladı

Eroğlu Mahallesi'ndeki Atık Su Sorunu, MARSU'nun Çalışmalarıyla Çözüldü

Bakan Göktaş, İBB'ye Bağlı Kreşte İstismar İddialarına İlişkin Aileyi Ziyaret Etti

Bakan Göktaş, İBB'ye bağlı çocuk merkezindeki iddiaları değerlendirdi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2025'te 7.624 Denetim Gerçekleştirdi

Adalet Bakanı Tunç, Doha Hukuk Forumu'na Katıldı ve Katar'da İkili Görüşmeler Gerçekleştirdi

Doğal Gaz Tüketim Desteğinde 2026 Ocak Ödemesi Açıklandı

Bursa'nın Balkan Şehirleri Ağı'na üyeliği kesinleşti

Bandırma'da Hacıyusuf Mahallesi'nde Ada İçi Düzenlemesi Onaylandı

Bandırma'da 100. Yıl Mahallesi'nde Ada İçi Düzenlemesi Onaylandı

Sanatçı Onay Şahin, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'ı Ziyaret Etti

Bandırma'da Çınarlı Mahallesi'nde Ada İçi Düzenlemesi Onaylandı

Bandırma'da Aksakal Mahallesi'nde Ada İçi Düzenleme Onaylandı

Manavgat'ta Hortum Sonrası Temizlik ve Onarım Çalışmaları Sürüyor