Cumhurbaşkanı Erdoğan memleketi Rize'de

Cumhurbaşkanı Erdoğan memleketi Rize

Cumhurbaşkanı Erdoğan memleketi Rize'de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin bugün düzenlenecek Rize ve Trabzon il kongrelerine katılmak üzere dün gece geldiği memleketi Rize'nin Güneysu ilçesinde vatandaşlara hitap etti.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Erdoğan, memleketi Rize’nin Güneysu ilçesinde vatandaşlara hitap etti

Merkez Camisi önünde kendisini bekleyen vatandaşları selamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, makam aracından inip otobüse geçerek kısa bir konuşma yaptı.

AK Parti'nin Samsun ve Ordu kongrelerini yaptıklarını, 5 Ocak Pazar günü de Rize ve Trabzon kongrelerini yaparak İstanbul'a döneceklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, ana-baba yurdunda olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Güneysu'da vefat eden komşuları Mehmet Karslı'nın taziye evini ziyaret edeceğini kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, cenaze merasimine katılacağını belirterek, "Rabb’im yâr, yardımcımız olsun. Siz değerli kardeşlerimin birlik, beraberlik içinde, daima bu birliğinizi, beraberliğinizi süratlendirip ev ev, kapı kapı dolaşarak inşallah burada AK Parti gücünü çok daha farklı yerlere ulaştıracağınıza inanıyorum. Bunu laf olsun diye söylemiyorum. Burası baba-ana ocağı, öyleyse buradan çok daha farklı bir ses çıkması lazım. Bu konuda size inanıyorum, güveniyorum. Onun için bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep beraber Güneysu olacağız, Rize olacağız ve Türkiye olacağız" diye konuştu.

Hemşehrilerinin yazılı taleplerini korumaları vasıtasıyla alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, çocuklara oyuncak dağıttı.

İlçe merkezinde vatandaşlarla bir süre sohbet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, hatıra fotoğrafı da çektirdi.


Haber Kaynak : İGFA

Seyitli Mahallesi'nde Sporun Birleştirici Gücü Öne Çıktı

KARTAL KAPER SİTESİ'NDE YAŞAM BAŞLIYOR

Yunusemre'de Karne Hediyesi Olarak Buz Pateni Keyfi

Toroslar Belediyesi Ekipleri Yağışlara Karşı Sahada

Altınordu Belediyesi, İzinsiz Afiş ve Pankartlara Karşı Denetim Gerçekleştirdi

Atikhisar Barajı'nda Doluluk Oranı %61'e Yükseldi

DİSK Genel Başkanı Çerkezoğlu, Çanakkale Belediye Başkanı Erkek'i Ziyaret Etti

Sanat Sokağı Çevresinde Altyapı Yenileme Çalışmaları Başlıyor

Altınordu'da Cuma Namazı Sonrası Dilenci Operasyonu

Demre'de 'Tarla Kuşuydu Juliet' Oyunu Sahnelendi

Konya'da Su Temin Çalışmaları Rekor Seviyeye Ulaştı

LİMA Öğrencileri, Konya'daki Siyer Sergisi'ni Ziyaret Etti

Demre Belediyesi, İlçe Genelinde Altyapı ve Yaşam Kalitesi Çalışmalarını Sürdürüyor

Demre'de Hortum Sonrası Seralar İncelendi

Demre Belediyesi Ücretsiz Destek Eğitim Kursu Kayıtlarını Sürdürüyor