Cumhurbaşkanı Erdoğan oyunu kullandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan oyunu kullandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan oyunu kullandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar'daki Saffet Çebi Ortaokulu'nda oy kullandı. Cumhurbaşkanı Erdfoğan, seçimin ülkemiz için yeni bir dönemin başlangıcına vesile olacağını söyledi.

İSTANBUL (İGFA) - 31 Mart yerel seçimleri için oyunu İstanbul'da Saffet Çebi Ortaokulu'nda kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte oy kullanma kabinine geldi.

İlk oy kullanma işini eşi Emine Erdoğan yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da oy kullanması ardından 3308 nolu sandığa birlikte oy attılar.

Oy kullanma sonrasında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Arka arkaya iki seçim milletimizi yordu. Bizleri de yordu. Yoğun bir kampanya geçirdik. Bugün yerel yönetimlerden de ülkemiz ve milletimiz için hayırlı neticeler çıkar diye düşünüyorum. Bu seçim yeni dönemin başlangıcına vesile olacaktır. Yeni yüzyılın başlangıcına vesile olmasını diliyorum. Tüm sandık kurulu mensubu arkadaşlara da teşekkür ediyorum" dedi.


Haber Kaynak : İGFA

Yeşilay TEKNOFEST'te gençlerle buluşacak

Kaleseramik Vakfı Üstün Başarı Bursu başvuruları için son gün 10 Ekim

Konut satışlarında sürpriz veri yok! Satışlarda İstanbul yine birinci

Sadri Alışık Ödülleri’nde “Büyük Plan”a bir ödül daha

Eylem Erdem Uğurlu'ya 'Umut Olan Sanatçı' ödülü

1084 hâkim ve savcının görev yeri değişti!

74 ilde zehir tacirlerine darbe! 1.811 gözaltı

Düzce'de 800 bin liralık kokain ele geçirildi

Gebze’de babaya tokat atan şüpheli İstanbul’da yakalandı!

İstanbul Maltepe sonbaharı piknikle karşıladı

60 STK temsilcisi toplumsal cinsiyet eşitliği için eğitim aldı

İstanbul Beylikdüzü'nden bağımlılıkla mücadelede psikolojik destek

Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Türkiye finali Bilecik’te yapıldı

15 Eylül Prostat Kanseri Farkındalık Günü: Erken teşhis hayat kurtarır

Sakarya'da Peyzaj, Süs Bitkileri, Bahçe Sanatları ve Ekipmanları Fuarı sona erdi