Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör bataklıklarını kurutacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör bataklıklarını kurutacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör bataklıklarını kurutacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 31'inci İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, terör bataklıklarını kurutacaklarını, vatandaşın canına kast edenlerin tepesine bineceklerini söyledi.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kızılcahamam'daki 31'inci İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın nın kapanışına konuştu. 

AK Parti döneminde önemli reformlar hayata geçirdiklerini kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemize ekonomiden güvenliğe, ulaştırmadan ticarete, savunmadan enerjiye her alanda Cumhuriyet tarihinin altın yıllarını yaşattık. Ülkemize kazandırdıklarımız ile gurur duyuyoruz ancak bunlarla yetinmiyoruz. AK Parti statükocu bir parti değildir. Demokrasimizi vesayetçilerin karanlığından biz çıkardık. Biz yeni anayasa konusunda samimiyiz, uzlaşıya açığız. İstiyoruz ki oturalım, konuşalım el ele verelim, Türkiye'yi darbe anayasası ayıbından hep beraber kurtaralım" çağrısında bulundu.

 "TERÖR BATAKLIKLARINI KURUTACAĞIZ"

Türkiye'de terör kuşağıyla çevreleme planlarını bozduklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Terör bataklıklarını kurutacağız, vatandaşın canına kast edenlerin tepesine bineceğiz. Suriye ve Irak'ın kuzeyinde terör koridoruna izin vermeyiz. Terör örgütleri eridikçe demokrasimiz serpilecek, bundan bütün Türkiye kazanacaktır" dedi.

Türkiye'nin seçim gündemini geride bırakıp artık önüne bakması gerektiğini vurgulayan Erdoğan, "Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında her alanda müreffeh bir Türkiye hedefliyoruz. Cumhur İttifakı yoluna güçlenerek devam edecektir. Her alanda daha güçlü Türkiye'yi biz hayal ediyoruz. Bu hayalin adı Türkiye Yüzyılı'dır. Sorunlara ortak akıl ile çözüm üretmek gerekir. Önümüzdeki 4 yıllık seçimsiz süreyi en etkin, en verimli ve ülkemizi hedeflerine ulaştıracak vizyonla çok iyi değerlendirmemiz lazım" diye konuştu.

"GEÇMİŞTE BAŞARDIK YİNE BAŞARACAĞIZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ekonomi, enerji ve tarım oturumunda bakan arkadaşlarımız hükümetimizin politikalarını paylaştılar. 2024'ün ilk çeyrek büyüme rakamlarıyla programa olan güvenimiz perçinlendi. İhracat tarafında da gayet iyi gidiyoruz. Turizmde bu sene 60 milyar dolarla rekor kırmayı hedefliyoruz. Enflasyon sorununu mutlaka çözeceğiz. Tek haneli enflasyon rakamlarını geçmişte başardık yine başaracağız. Ekonomide program neticesini almaya başladık.  Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'ni hayata geçiriyoruz. Marjinal grupların eleştirileri pedagojik değil" dedi.


Haber Kaynak : İGFA

Marmara Denizi’nde 3,5 büyüklüğünde deprem

Sağanak, kuvvetli rüzgar ve toz taşınımı etkili olacak

Tasavvufun ustaları İstanbul'da buluştu

İBB’nin Çevre Şehircilik Bakanlığı'nda bekleyen herhangi bir dosyası yok!

İstanbul Büyükçekmece'de otluk alanda yangın

İstanbul Beylikdüzü’nde yaz spor okulları başladı

BTSO Başkanı Burkay: KFA Fuarcılık’ın başarısı BTSO'nun ortak vizyonudur

Kocaelispor’un gözü Ergünler'de

MPG A.Ş., zırhlı kurtarıcı ve çekici araç tedariki için SSB ile anlaştı

İstanbul Büyükşehir on binlerce çocuğu sporla buluşturuyor

Bilişim 500 için geri sayım başladı

5 yılda 330 bin ziyaretçi Karatay'da şifa buldu

Yaz akşamlarına yeni soluk... JJ Arena Garden açıldı

Çocuklara yönelik 'Güçlendirici Bakım Modeli' hayata geçti

Keşanlı babanın çığlığı duyuldu... Sağlık giderlerini Bakanlık karşılayacak