Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Adıyaman'a telefon

Cumhurbaşkanı Erdoğan

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Adıyaman'a telefon

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nu telefonla arayarak Adıyaman’daki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adıyaman Afet Koordinasyon Merkezi'ndeki toplantıda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu telefonla arayarak ildeki yardım faaliyetleri ve diğer çalışmalar hakkında bilgi alarak, ekiplere çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, deprem bölgesinde vatandaşlarla bir araya geldikten sonra Ankara'ya geldiğini belirterek "Sizlere de çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Gerek Osmaniye'yi gerek Islahiye'yi gayet iyi gördüm. Özellikle de konteyner yapımında çok çok başarılı gördüm. Bütün arkadaşlara emekleri sebebiyle çok çok teşekkür ediyorum. Bütün tabii derdimiz, gıda, yeme, içme... Bu konularda zaten herhangi bir sıkıntı söz konusu değil. Bunları da yapmak suretiyle inşallah bütün depremzedeleri daha rahat ve daha konforlu bir sürece almış oluruz. Biz de inşallah en yakın zamanda ikinci ziyaretimizi Adıyaman'a yaparız." dedi.

Bakan Karaismailoğlu da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür ederek kendisini en yakın zamanda Adıyaman'da görmeyi arzu ettiklerini belirtti.


Haber Kaynak : İGFA

Kahramanmaraş'ta Tarık Tufan, Oğuz Atay'ın Edebi Mirasını Anlattı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Öğrencilere Trafikte Görünürlük Malzemesi Dağıtıyor

Ardahan'da Trafiği Rahatlatacak 100 Araçlık Açık Otopark Hizmete Açıldı

Türkiye'nin en kirli havası Keşan'da ölçüldü!

Tek Dünya Karadeniz Vakfı, Gana’da yetimhane yeniledi

Eskişehir'de Çocuklara Yerli Malı Haftası'nda Öğretici Atölye

Eskişehir'de Kadınlara Yönelik Ücretsiz Spor Eğitimleri Devam Ediyor

KADIN EMEĞİ İSTANBUL’DA BULUŞUYOR

İBB BAŞKANVEKİLİ NURİ ASLAN’DAN ÖNEMLİ MESAJLAR

İBB'NİN ÜCRETSİZ ALES VE DGS KURSLARI BAŞLIYOR

MARTILIGÖL İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Eskişehir'de Yapraklardan 'Hoş Geldin 2026' Yazısı Oluşturuldu

Toroslar'da 11. Etap İmar Planı Onaylandı, Yatırım Alanı Oluşturuldu

Konya'da Şeb-i Arus Ziyareti: Büyükelçiler Ağırlandı

Konya Büyükşehir Belediyesi, 190 Videoluk İSG Eğitim Arşivi Oluşturdu