Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan enerji fiyatlarına ilişkin paylaşım

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan enerji fiyatlarına ilişkin paylaşım

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan enerji fiyatlarına ilişkin paylaşım

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından enerji fiyatlarına yönelik yaptığı paylaşımında, vatandaşları bu aşırı artışlardan korumak için ciddi tedbirler almaya devam edeceklerini belirtti.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Tüm dünyada petrolden doğal gaz ve kömüre kadar enerji kaynaklarının hepsinde fiyatların artması, günlük hayattan sanayi üretimine kadar her alanda dengeleri bozmuştur. Biz vatandaşlarımızı bu aşırı artışlardan korumak için çok ciddi tedbirler aldık, almaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, enerji kaynaklarında fiyatların artmasının her alanda dengeyi bozduğunu belirterek, vatandaşları bu artışlardan korumak için ciddi tedbirler aldıklarını ve almaya devam edeceklerini bildirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın paylaşımında yer verdiği grafikte, meskenlerde ve tarımsal sulamada kullanılan elektriğin KDV'sinin yüzde 18'den yüzde 8'e indirildiği, 2022'nin ilk 5 ayında meskenlerde kullanılan doğal gazın yüzde 82'sinin ve elektrik üretiminde kullanılan doğal gazın yüzde 26'sının sübvanse edildiği bilgileri yer aldı.


Haber Kaynak : İGFA

Ordu'da Toplu Konut Projesi Kuraları Çekildi

Nilüfer'de Mahalle Talepleri Saha Ziyaretleriyle Değerlendirildi

Odunpazarı Belediye Tiyatrosu Şubat Programını Açıkladı

Kartal Kaper Sitesi'nde yaşam başlıyor

Yeşilyurt'ta Halı Dokuma Kursunda Kesim Töreni Gerçekleştirildi

Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu, YKS'de İlk 1000'e Giren Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Simge Sağın Bostancı'yı fethetti

Şahinbey Ampute Futbol Takımı, Trabzon'u 3-0 Mağlup Ederek Liderliğe Yükseldi

Şahinbey'de Umre Dönüşü: Öğrenciler Karanfillerle Karşılandı

Trabzon Tanıtım Günleri, Cam Piramit'te Başladı

Küçükçekmece'de 'Sevgi İzi' Projesi Hayata Geçti

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Halk Kart ve Öğrenim Yardımı Ödemelerini Tamamladı

Pendik'te Okullar Yeni Döneme Hijyenik Hazırlandı

Yalova Belediyesi, Bulgaristan Kurumu ile Sosyo-Ekonomik Kalkınma Protokolü İmzaladı

Yalova'da Deprem ve Tsunami Riskleri Bilimsel Projelerle İncelenecek