Deniz Dalgıç: "Mudanya'da refahı 2T ile artıracağız"

Deniz Dalgıç:

Deniz Dalgıç: "Mudanya'da refahı 2T ile artıracağız"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mudanya Belediye Başkan Adayı Deniz Dalgıç, Mudanya’nın doğa, tarih, kültür, gastronomi gibi birçok turistik değere sahip olduğuna vurgu yaparak, “Mudanya’nın gelişip, zenginleşmesinin yolu turizmden geçiyor” dedi.

BURSA (İGFA) - CHP Mudanya Belediye Başkan Adayı Deniz Dalgıç, turizm sektörü temsilcileriyle bir araya gelerek Mudanya’da turizmi geliştirecek projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu, Mudanya’yı turizmle kalkındırma konusundaki kararlılığını vurguladı.

Mudanya’nın çok önemli değerlere sahip olduğunu ancak bunların turizme tam anlamıyla kazandırılamadığına dikkat çeken Deniz Dalgıç, “Bizim, sizlerle birlikte ileriye dönük projeler geliştirmemiz lazım. Mudanya gelişip zenginleşecekse, içinde bulunduğu zorluklardan çıkacaksa bunun yolu turizmden geçiyor. Bunun için bir irade ortaya koyup hep birlikte çalışmamız lazım. Kuracağımız Turizm Konseyi ve Tanıtım Ajansı çatısı altında bunu ortak akılla sağlayacağız.” dedi.

Mudanya’da refahı “İki T” adını verdiği turizm ve tarımı kalkındırma projesiyle artıracaklarını söyleyen Dalgıç, “Hem tarım hem turizm alanında çok önemli değerlere sahibiz. Bu iki alanda yaşama geçireceğimiz projelerle insanlarımızın gelirinin artmasını sağlayacağız” dedi. Dalgıç, 45 kilometre sahili olan Mudanya’da turizmi çeşitlendireceklerini belirterek, şöyle konuştu:

“Benim hayalim Mudanya’yı 365 gün turistin geldiği bir yer haline getirmek. Bunu Ege’de, Avrupa’da yapan sahil kentlerinden bir eksiğimiz yok hatta birçok avantajımız var. Doğa, deniz, inanç, tarih, kültür ve gastronomi gibi birçok değerimiz var. İstanbul’a çok yakınız. Mudanya’ya yaz, kış, 12 ay insan getirebiliriz.”


Haber Kaynak : İGFA

Kuzeyde sağanak, güney ve batıda mevsim normalleri

İstanbul Bakırköy’de engelsiz yaşam için yeni adım

İstanbul’da zehir tacirlerine darbe: 6 ilçede 11 tutuklama

Malatya Büyükşehir’den Uzunhasan’a güvenli ve modern yol

Maltepe'nin yeni binalarına estetik dokunuş

Yeşilay TEKNOFEST'te gençlerle buluşacak

Kaleseramik Vakfı Üstün Başarı Bursu başvuruları için son gün 10 Ekim

Konut satışlarında sürpriz veri yok! Satışlarda İstanbul yine birinci

Sadri Alışık Ödülleri’nde “Büyük Plan”a bir ödül daha

Eylem Erdem Uğurlu'ya 'Umut Olan Sanatçı' ödülü

1084 hâkim ve savcının görev yeri değişti!

74 ilde zehir tacirlerine darbe! 1.811 gözaltı

Düzce'de 800 bin liralık kokain ele geçirildi

Gebze’de babaya tokat atan şüpheli İstanbul’da yakalandı!

İstanbul Maltepe sonbaharı piknikle karşıladı