Denizcilik sektörünün karadaki en önemli ticaret buluşması Şubat'ta

Denizcilik sektörünün karadaki en önemli ticaret buluşması Şubat

Denizcilik sektörünün karadaki en önemli ticaret buluşması Şubat'ta

Son edisyonunda uluslararası ziyaretçi sayısını yüzde 149 arttıran Expomaritt Exposhipping İstanbul, Türk denizciliğini global arenaya taşıma iddiasını sürdürüyor.

İSTANBUL (İGFA) - Uluslararası Denizcilik Fuarı Expomaritt Exposhipping İstanbul, “Birlikte Büyüyoruz: Bugün ve Yarın” mottosuyla, 18. kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. Informa Markets tarafından Deniz Ticaret Odası adına iki yılda bir organize edilen fuar, 18 – 21 Şubat tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Türkiye'nin önde gelen gemi inşa yan sanayi sektör buluşması olan fuarın; tersaneler ve gemi inşa firmalarından, çelik ve kompozit malzeme üreticilerine, elektronik navigasyon sistem sağlayıcılarından makine ve motor üreticilerine, gemi yedek parça ve donanım tedarikçilerinden lojistik şirketlerine, bakım ve onarım firmalarından denizcilik ekipmanlarına kadar geniş bir katılımcı profili bulunuyor.

Expomaritt Exposhipping İstanbul’un, uluslararası denizcilik sektöründe önemli bir buluşma noktası olarak konumlandığını söyleyen Fuar Müdürü Semih Etyemez, “Düzenlendiği son yıl yurt dışı ziyaretçi sayısını yüzde 149 arttıran fuarımız, sadece yerel sektör paydaşlarını değil, aynı zamanda küresel arenadaki büyük oyuncuları da bir araya getirerek, denizcilik sektöründe işbirliği ve büyüme fırsatları sunan lider platform olma hedefine güçlü adımlarla ilerliyor” dedi.


Haber Kaynak : İGFA

Günümüzde arkadaşlıklar çıkar üzerinden kuruluyor!

Türkiye Bankalar Birliği Lojistik Sektörü Raporu yayımladı

25.Uluslararası Frankfurt Türk Film Festivali start aldı

"İznik: Tarihin Ev Sahibi Sergileri” ziyarete açılıyor

Günümüzde arkadaşlıklar çıkar üzerinden kuruluyor

Bisiklet tutkunları, pedallarını TEGV’li çocuklara umut olmak için çevirdi

Yavru karaca korumaya alındı

Akaryakıta İran-İsrail savaşı zammı

Başkan Karalar'dan su israfı çağrısı

Yurtta bugün hava nasıl olacak?

Hataylı sörfçülere Türkiye Şampiyonası'nda 6 madalya

n11, DMSF Holding’e devredildi

Gazetecilerin ücretleri artık banka aracılığıyla ödenecek

İkinci el araç fiyatları Mayıs'ta 5 arttı... Piyasa yaz aylarında hareketlenecek

Elektrik arızalarında selektivite hayat kurtarır.... Eaton'dan dört öneri