Denizli'de Namık Kemal Caddesi'ne Sıcak Asfalt Yenilemesi

Denizli

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Gümüşçay ile Gültepe Mahalleleri'ni birbirine bağlayan Namık Kemal Caddesi'nde iki etap halinde sıcak asfalt yenileme çalışması gerçekleştirdi.

Denizli'de Namık Kemal Caddesi'ne Sıcak Asfalt Yenilemesi

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki ulaşım ağını yenileme çalışmaları kapsamında sıcak asfalt uygulamalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Gümüşçay Mahallesi ile Gültepe Mahallesi’ni birbirine bağlayan Namık Kemal Caddesi’nde Fen İşleri Dairesi ekipleri tarafından iki etap halinde kapsamlı bir çalışma gerçekleştirildi.
10.12.2025

Yolun Temelden Güçlendirilmesi

Çalışmalarda ilk olarak yüzeydeki mevcut deforme tabaka kazınarak yol zemininde gerekli noktalarda iyileştirme, sıkıştırma ve kot düzenlemesi yapıldı. Altyapının güçlendirilmesinin ardından yol platformuna binder ve aşınma tabakası olmak üzere sıcak asfalt serimi uygulandı.

İki Etapta Tamamlanan Çalışma

İki etap şeklinde yürütülen çalışmanın ilk bölümünde 2 bin 500 metrekare alanda 600 ton asfalt kullanıldı. İkinci etapta ise 6 bin metrekarelik bölüm yenilenerek yaklaşık bin 310 ton sıcak asfalt serildi.

Uzun Ömürlü ve Güvenli Yol Yüzeyi

Yapılan sıcak asfalt kaplamasının yolun taşıma gücünü artıracağı, yağışlı havalarda yüzey suyu tahliyesini kolaylaştıracağı ve uzun yıllar dayanıklılık sağlayacağı vurgulandı. Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde güvenli ve konforlu ulaşım için çalışmalarını planlı şekilde sürdüreceğini açıkladı.

Denizli,Denizli Belediyesi

Denizli,Denizli Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

Bursa'da Belediye Personeline İş Hukuku Eğitimi Verildi

Şanlıurfa'da 39 Kilometrelik Grup Yolunda Asfalt Çalışmaları Sürüyor

Şanlıurfa'da Ulaşım Altyapısı İçin Kapsamlı Bakım ve Yenileme Çalışmaları Başlatıldı

11. Şanlıurfa Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı Açıldı

ASKİ'nin Mobil Uygulaması Hizmete Girdi

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Yenipazar Muhtarları İle Toplantı Gerçekleştirdi

Aydın'da Altyapı ve Üstyapı Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Şuhut'ta Engelli Bireylere Yönelik Deprem Tatbikatı Düzenlendi

Atatürk Çocukları Kütüphaneleri İçin Kitap Bağışı Çağrısı Yapıldı

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Halk Günü'nde Vatandaşları Dinledi

Yitenlerin Öyküsü Fotoğraf Sergisi 12 Aralık'ta Açılıyor

Göynük Fen Lisesi, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nu Ziyaret Etti

Denizli'de Namık Kemal Caddesi'ne Sıcak Asfalt Yenilemesi

Gümüşhane Belediye Başkanı, Spor Camiası Temsilcilerine Başarı Diledi

Gümüşhane Belediye Başkanı, Cenaze Törenlerine Katıldı