DEVA'lı Milletvekili Dalgın: Milyonlar yarından umudunu kesmiş!

DEVA

DEVA'lı Milletvekili Dalgın: Milyonlar yarından umudunu kesmiş!

DEVA Partisi Balıkesir Milletvekili Burak Dalgın, "Milyonlarca insanımız yarından umudunu kesmiş, sadece hayatta kalabilmek için didiniyor." dedi.

ANKARA (İGFA) - DEVA Partili Dalgın, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, katı sınıflara ayrılmış toplumlardaki en alt katmanı anlatan terime "parya" dendiğini, Türkiye'de de bugün milyonlarca vatandaşın "öz vatanında parya durumuna getirilmiş halde olduğunu" söyledi.

Türkiye'nin, kendi vatanında bir ev almanın hayalini kuramayan, çocuğunun beslenme çantasını dolduramayan, turistlerle dolup taşan lokantalara, AVM'lere ve sahillere gıpta ile bakan insanların ülkesi haline geldiğini ifade eden Dalgın, "Milyonlarca insanımız yarından umudunu kesmiş, sadece hayatta kalabilmek için didiniyor ve artık maalesef öz saygısını yitirmeye başlamış durumdalar." dedi.

DEVA Partisi'nin rant yerine üretimi, yatırımı ve istihdamı öncelediğini, vasatlık yerine dünyayla yarışmayı odağına aldığını kaydeden Dalgın, kontrol-kumanda ekonomisi yerine hür teşebbüsü rehber edindiğini ifade etti.

Ekonominin dinamosu KOBİ'leri destekleyen bir kalkınma seferberliği ile yaşanan sıkıntıların tümünün üstesinden gelmeyi hedeflediklerini belirten Dalgın, "İnsanımızı paryalıktan çıkaracak, hür, zengin, güçlü ve dünyayla yarışan Türkiye'nin vatandaşları olmalarına imkan sağlayacağız." diye konuştu.


Haber Kaynak : İGFA

Başakşehir'de kediye şiddet olayının şüphelisi gözaltında!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlere seslendi: Büyük ve güçlü Türkiye'ye az kaldı

İstanbul-Halep uçuşları yeniden başladı

Düzce'de zincirleme trafik kazası

İstanbul'da üçlü işbirliği zirvesi başladı

Kronik ağrıya meydan okuyun! Fibromiyalji çocuklarda da sık görülüyor!

MEB ve JENDER’den mesleki eğitimde iş birliği

Mehmet Efe’nin hayali gerçek oldu: Protezle ilk maçını oynadı

Sinemaseverler için Cuma vizyonu: Vizyonda neler var?

Gülşah Alakuş, BNP Paribas Cardif Türkiye’nin yeni İnsan Kaynakları lideri oldu

İstanbul Bakırköy'de Yaz Spor Okulu’nun üçüncü dönemi başladı

Prof. Dr. Erol Özvar yeniden YÖK Başkanı ve üyesi olarak atandı

Beylikdüzü Belediyesi’nden üniversite adaylarına ücretsiz tercih desteği

Türkiye’de 70 ilde dev uyuşturucu operasyonu! 940 şüpheli yakalandı

Simge’den yeni sürpriz: 'Taksi' yayında!