Dilek Sabancı Eğitim Ödülleri sahiplerini buldu

Dilek Sabancı Eğitim Ödülleri sahiplerini buldu

Dilek Sabancı Eğitim Ödülleri sahiplerini buldu

2024-2025 eğitim-öğretim yılının sonuna yaklaşılırken, Dilek Sabancı Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde mezuniyet ve ödül töreni düzenlendi. Törende, okuldan dereceyle mezun olan ilk üç öğrenciye, Dilek Sabancı Eğitim Ödülleri kapsamında toplam 50 Cumhuriyet altını takdim edildi. 

İSTANBUL (İGFA) - Sabancı Vakfı’nın başarılı öğrencileri teşvik etmek amacıyla 25 yıldır sürdürdüğü “Dilek Sabancı Eğitim Ödülleri” bu yıl da sahiplerini buldu. Dilek Sabancı’nın katkılarıyla 1997 yılında eğitim-öğretime kazandırılan Dilek Sabancı Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni dereceyle bitiren ilk üç öğrenciye toplamda 50 Cumhuriyet altını ödül verildi.

Bu yıl ödül kriterlerini sağlayarak dereceye giren öğrenciler arasında okul birincisi Ahmet Yasin Gülden 25, ikincisi Edanur Taşcıoğlu 15 ve üçüncüsü Seda Nur Tosun 10 Cumhuriyet altınının sahibi oldu.

2024-2025 eğitim döneminde Dilek Sabancı Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden 103 öğrenci mezun olurken, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda en yüksek puanı alarak üniversiteye yerleşen üç öğrenciye lisans öğrenimleri süresince “Dilek Sabancı Başarı Bursu” verilecek.


Haber Kaynak : İGFA

Türkiye, Su Forumu'na ev sahipliğine hazırlanıyor

Türkiye'de organ nakli bekleyen hasta sayısı alarm veriyor

İBB’den İstanbul’un manevi mirasına büyük hizmet

İletişim Başkanı Duran, Gazze’de görev yapan gazetecilerle buluştu

MSK basketbol akademi lansmanı gerçekleşti

Eylül'de İhracat Tarihi Rekor Kırdı, Turizm Geliri Arttı

Türkiye'nin E-İhracatında Küresel İş Birlikleri Genişliyor

Salomon Cappadocia Ultra Trail Eurosport’ta!

Adalet Bakanı Tunç, Adıyaman'da Adalet Sarayı Açılışında Deprem ve Terörle Mücadeleyi Değerlendirdi

Kayseri Kalesi'nde LED Aydınlatma ve Bakım Çalışması Tamamlandı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Ekinözü'ne 50 Milyon TL'lik Yol Yatırımı Yapıyor

Mersin'de Halk Kart Ekim Desteği Hesaplara Aktarıldı

Yerlikaya: Trafikte Yol Kesenlere 180 Bin Lira Ceza Geliyor

Eyyübiye Belediye Başkanı Yetim Aileleri ve İhtiyaç Sahiplerini Evlerinde Ziyaret Etti

Tunceli'de Çocuklar İçin Akıl ve Zekâ Oyunları Kursu Açıldı