DÜNYA TÜRK BİRLİĞİ'NDEN ABD KONGRESİNE SERT TEPKİ

DÜNYA TÜRK BİRLİĞİ

Dünya Türk Birliği Güney Marmara Bölge Başkanı Veteriner Hekim Ahmet  Metin Alkan'dan ABD Kongresi'ne Sert Tepki

ENVER GÜLER 
BURSA / İGFA - Dünya Türk Birliği Güney Marmara Bölge Başkanı Veteriner Hekim Ahmet Metin Alkan,Bebek katili ve Mazlum halkın kanını akıtan Netanyahu'ya alkış tutan ABD Kongresi'ni eleştirdi.

Dünya Türk Birliği'inden Sert Eleştiri Geldi.
Dünya Türk Birliği Güney Marmara Bölge Başkanı Veteriner Hekim Ahmet Metin Alkan, İsrail Başbakanı Bebek katili Binyamin Netanyahu'nun ABD Kongresi'nde senatörler tarafından ayakta alkışlanma sına tepki gösterdi.

 Başkan Alkan, ABD' de uygulanan sürecin insanlık açısından son derece rahatsız edici olduğunu belirtti. İGFA Muhabirine bir açıklama yapan Dünya Türk Birliği Güney Marmara Bölge Başkanı Veteriner Hekim Ahmet Metin Alkan, "Uluslararası mahkemelerde yargılanan bir Bebek katil, kadın çocuk ve mazlumları acımadan öldüren katliamcıyı, insan hakları, demokrasi ve adalet adına yapılan tüm kazanımları ayaklar altına alarak alkışlayan bir topluluk, bu katliamın ortakları olarak insanlığın hafızasına kazınmıştır. Yazıklar olsun size..." ifadelerini kullandı.


 



Anahtar Kelimeler: DÜNYA BİRLİĞİ' KONGRESİNE TEPKİ

Anne bebek bağı bebeğin dünyasını şekillendiriyor

Süper Loto’nun süper ikramiyesi rekor kırıyor!

Sağlıklı uzun yaşam için bilimsel çözümler

Burak Deniz'in yeni reklam filmi nefesleri kesecek

ARNİAD’da yeni döneme güçlü başlangıç

2025 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı

Bakırköylü miniklere sağlık taraması

İstanbul Ataşehir'de Bölgesel İstihdam Ofisi açıldı

Harbiye Açık Hava'da yeni sezon başlıyor

Bursa’da Martı TAG gerilimi!

Arıkan: Deprem vergileri nereye gitti?

10 araçtan 6’sı arıza kaynaklı yolda kalıyor!

Bakırköy'de Melin Molla'dan piyano resitali

İstanbul Beylikdüzü'nde 'uygulamalı muhasebe' ilk mezunlarını verdi

İstanbul’da Basketbol Gençler İl Birincileri ödüllerini aldı