Eğitimde yeni rekabet kuralı: Marka olmak

Eğitimde yeni rekabet kuralı: Marka olmak

Eğitimde yeni rekabet kuralı: Marka olmak

İletişim ve marka stratejileri alanında 20 yılı aşkın deneyime sahip Mehmet Utku Şentürk, yeni kitabı “Eğitim Markası Yaratmak” ile özel okullar ve vakıf üniversitelerine sürdürülebilir itibar, güven ve güçlü kayıt süreçlerinin yol haritasını sunuyor.

İSTANBUL (İGFA) - Eğitim dünyası köklü bir dönüşümden geçiyor. Artık veliler ve öğrenciler bir okulu yalnızca akademik başarılarıyla değil; güven duygusu, hikâyesi, kurumsal duruşu ve sunduğu deneyimle değerlendiriyor. Rekabetin sertleştiği bu yeni dönemde ayakta kalan eğitim kurumları ise marka olmayı başaranlar oluyor.

İletişim ve marka stratejileri alanında uzun yıllara dayanan deneyimiyle tanınan Mehmet Utku Şentürk, “Eğitim Markası Yaratmak” adlı kitabında bu dönüşümün şifrelerini paylaştı.

Kitap; özel okullar ve vakıf üniversiteleri için kayıt süreçlerini güçlendiren, güven inşa eden ve sürdürülebilir itibar yaratan modern iletişim stratejilerini uygulanabilir bir çerçevede ele alırken, teoriden uzak, sahada karşılığı olan örneklerle hazırlanan kitapta; eğitim kurumlarının marka değerini yükseltme yolları, veli ve öğrenci güvenini kalıcı kılan iletişim adımları, dijital görünürlüğü artıran stratejiler, kriz anlarını fırsata çevirme yöntemleri ve öğretmen-veli deneyiminin değere dönüşmesi net bir dille aktarıldı.

Şentürk, kitabında, geleceğin başarılı eğitim kurumları, yalnızca iyi eğitim verenler değil; güven veren, doğru anlatan ve güçlü bir hikâye kurabilenler olacağının altını çizdi.

KDY etiketiyle yayımlanan “Eğitim Markası Yaratmak”, okul yöneticileri, kurucular, iletişim ve pazarlama ekipleri ile eğitim sektöründe sürdürülebilir büyüme hedefleyen herkes için önemli bir başvuru kaynağı olma niteliği taşıyor.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: eğitimde yeni rekabet kuralı: marka olmak

Nilüfer Belediyespor, Süper Lig'de Rize Belediyespor'u Farklı Mağlup Etti

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Makina Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi'nin Plaket Törenine Katıldı

Fotoğraf tutkunlarına 8 temalı eğitim programı

Odunpazarı'nda Winter Fest ile Gençlere Sıcak Bir Aralık Akşamı

70 Yaşındaki Nurgül Şengür, İtalyan Mutfağı Hayalini Yaşam Merkezinde Gerçekleştirdi

2024'te doğan yeni girişim oranı yüzde 15,8 oldu... En fazla girişim İstanbul'da kuruldu

Akçamescit Fabrikalar Yolu Asfaltlandı

Tarsus Belediyesi'nin İstiridye Mantarları Gastronomi Öğrencileriyle Buluştu

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Yabancı Öğrencilere Türkçe ve Kültür Eğitimi Veriyor

Yerlikaya: Denetimlerde 55 Göçmen Kaçakçısı ve 972 Düzensiz Göçmen Yakalandı

Van Kent Müzik Festivali Coşkulu Finalle Tamamlandı

Haliliye Belediyesi, 534 Öğrenciye Üniversite Hazırlık Kitap Seti Dağıttı

Hz. Mevlâna, Vuslatının 752. Yıl Dönümünde Kahramanmaraş'ta Anılacak

Kocasinan'da Şehir Merkezi Tarımı Projesinden 12 Ton Ürün Hasat Edildi

Nilüfer’de dijitalleşme, katılım ve demokrasiyle buluştu