Ekinözü Demirlik'te Yol Yenileme Çalışması

Ekinözü Demirlik

Büyükşehir Belediyesi, Demirlik Mahallesi Hamdiler mevkiindeki 8 bin metrekare stabilize yolu kilit parke ile kaplayarak bölge ulaşımını iyileştiriyor.

Büyükşehir Belediyesi, Ekinözü'nün kırsal mahallelerinden Demirlik'e bağlı Hamdiler mevkiine ulaşım sağlayan stabilize yolu 8 bin metrekare kilit parke ile kaplayarak yerleşim yerinin ulaşım standardını iyileştiriyor.

Kırsal Mahallelerde Ulaşım Dönüşümü

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde vatandaşlara daha güvenli ve konforlu ulaşım imkânı sağlamak amacıyla yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda çalışmaların yürütüldüğü önemli adreslerden biri de Ekinözü'nün kırsal mahallelerinden Demirlik oldu.

Kalıcı Çözüm Getiren Uygulama

Kuzey İlçeler Dairesi Başkanlığı koordinesinde yürütülen çalışmalarla, Demirlik Mahallesi'ne bağlı Hamdiler mevkiine ulaşım sağlayan stabilize yol kilit parke ile kaplanıyor. Toplamda 8 bin metrekarelik alanda gerçekleştirilen uygulama ile bölge sakinlerinin uzun süredir yaşadığı ulaşım sorununa kalıcı çözüm getiriliyor.

Yağışlı Günlerde Konforlu Erişim

Daha önce özellikle yağışlı havalarda çamur nedeniyle ulaşımın neredeyse imkânsız hale geldiği güzergâh, yapılan kilit parke kaplama çalışmalarıyla artık çok daha konforlu ve güvenli bir hale kavuşuyor.

Mahalle Sakinlerinden Teşekkür

Mahalle sakinleri tarafından da memnuniyetle karşılanan çalışmalarla ilgili değerlendirmede bulunan Demirlik Mahalle Muhtarı Murat Soğan, yapılan hizmetin bölge halkı için büyük önem taşıdığını belirterek Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel'e teşekkür etti.


Kahramanmaraş,Kahramanmaraş Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

Kayseri'de Sarımsaklı Barajı Kıyısına 1.500 Fidan Dikildi

Pamukova Mekece'de Sosyal Yaşam Merkezi Yükseliyor

Toroslar'da Sokak Hayvanları İçin Doğal Yaşam Alanı

İstanbul'un en hareketli ilçeleri hangisi?

Gıda güvenliği için saklama kurallarına dikkat!

Kayseri'de Minikler Hayvanlarla Buluştu

Kahramanmaraş'a 5 Bin Kişilik Spor Salonu ve Olimpik Havuz

Alaçam Sedde Rekreasyon Alanı'nda Çalışmalar Hızla İlerliyor

Diyarbakır'da Neolitik Mimari Konuşuldu

Başkan Alemdar: “Sakarya mazlumun yanında olduğunu bir kez daha gösterdi”

Ekinözü Demirlik'te Yol Yenileme Çalışması

Döngel'de Yeni Köprü Turizm ve Ulaşımı Güçlendiriyor

Borsa İstanbul'da '9. Dünya Yatırımcı Haftası' gongu

Kahramanmaraş İtfaiyesi Eylül'de 2.229 Olaya Müdahale Etti

KAMEK Atölyeleri Çağlayancerit'te Kapılarını Kursiyerlere Açıyor